reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam wszystkie grudniowe mamy!
Oj troszke Was ostatnio zaniedbalam:( ale skladam teraz skrotowy raport:)
U mnie dobrze, tylko praca mnie przytlacza i jak wracam do domu to nie mam sily juz wlaczac kompa :no:...
Na szczescie od przyszlego tygodnia 2-3 dni bede mogla pracowac w domu, co na pewno przyczyni do zwiekszenia mojej wydajnosci:-) (tak, tak - szefostwo sie zgodzilo!!!!).
Szymonek ma sie dobrze:) jutro ide na USG sprawdzic czy nie mam za duzo wod plodowych (po ostatnim USG kazali sprawdzic po miesiacu).

Jestem chwilowo samotna bo moj Mis pojechal na konferencje do Francji i wroci dopiero w sobote wieczorem:sick:

Buziaki dla wszystkich

No hej,

spałam i spałam i spałam... i idę spać, tak się dziś czuję...
za tydzień w piątek jadę do Poznania na sympozjum i konferencję... czy któraś mieszka w Poznaniu???
Dobraoc:eek:

No właśnie jakieś puchy straszliwe ! :dry:
Ja jestem tak zarobiona , że nie wiem za co się łapać - organizacja pracy poszła się jeb.. :-p
wszyscy klienci przypomnieli sobie , ze koniec tygodnia się zbliża i wszyscy mają sprawy do załatwienia na wczoraj ! :baffled:
a ja na BB sobie siedzę ! a co ! :-)

No ja dopiero dorwałam się do kompa, bo dziś coś namiętnie pracuję, a przy okazji odkryłam jakąś dziwną konferencję u nas w budynku, co się objawia łatwo dostępnym dobrym jedzeniem nieopodal, więc robię wypady na ciacha :-):-) A o 13:00 będzie lunch więc już się nastawiam na obżarstwo sałatkowe.

Wczoraj się znowu ucieszyłam na szkole rodzenia - w ciągu tego 1,5 tygodnia co chodzę urodziły dwie dziewczyny ze szkoły - każda miała dwugodzinny poród, naturalny, mówią że dzięki pani położnej ze szkoły :tak: No niby wiadomo, że różnie być może... ale zawsze to takie optymistyczne wieści, nie?

Jak pisałam na "ciuszkach", jadę dziś do sklepu z wózkami "bobowózki.pl" w Gdyni - jakby ktoś chciał to zbieram zamówienia na popatrzenie i obmacanie czegoś (na stronie www możecie zerknąć co tam jest) :happy:

reklama
Kasiu_Z : analogicznie rzezcz ujmując , dzięki Twojej położnej ze SR , Ty również będziesz miała leciutki poród - a że ja korzystam z Twoich wykładów , to prawie tak jakby też była pod opieką tej wyjątkowej położnej , zatem mnie róniez czeka dwugodzinny , bezproblemowy naturalny poród . :-) :tak:
i niech nikt w to nie wątpi :-p :-) ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry