reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Spadam zaraz do szkoły do Asi... nienawidzę tego!
Olałam sobie zebranie i niestety muszę iść do wychowawczyni ... bleeee
Ma mi do przekazania sprawy organizacyjne... i ciekawe co jeszcze??? Asi mówi, że w szkole OK... ciekawe?
Aha, i jeszcze OSOBIŚCIE muszę odebrać mleko z przydziału /jakaś pomoc z UE dla dzieci czy coś takiego - dostają wszystkie dzieci: mleko, serek żółty, itp/ ale dlaczego nie może dać tego Asi???

No spadam...
głowy do góry!

Tylko 70 dni do końca :szok:

hej!

nieistotna - uuchh, co za paskudny dzien ci sie trafil... moj m tez miewa od czasu do czasu rozne dziwne jazdy - najlepiej nie zwracac uwagi, to sie mu gupio zrobi i bedzie sie kajal. wlosami i cera sie nie martw - wroca do normy! a rozstepy? coz, wiemy, ze nawet najlepsze kremy nic tu nie pomoga, trzeba sie pogodzic z losem! jeden wiecej czy mniej... co za roznica! pomysl, dlaczego sie robia! bo twoj Filipek rosnie jak na drozdzach :-) warto sie usmiechnac!

kate-less - welcome back! :-)

kasia_z - fajna stronke polecilas, obejrzalam wozeczki i dalej obstaje przy maritce, ale wszystko sie rozstrzygnie, jak pojedziemy go kupic (moze moj tata sie skusi na cos lepszego? ale nie licze na to)

a ja jestem chora :wściekła/y: gardlo mnie nak... i oczy, i nos, i ucho i w ogole miesnie :wściekła/y: typowe przeziebienie. tylko to gardlo mnie meczy, bo przelykac swobodnie nie moge. bylam u lekarza i od wczoraj wdycham paskudny bioparox na razie g... dziala. wczoraj bolal mnie jeden migdalek tylko, dzisiaj juz oba i jest coraz gorzej :no: ale mam nadzieje, ze szybko przejdzie!

buziam, kochaniutkie :sick:

Nieistotna zdziel chłopa przez łeb!!!! Ulżyj sobie, a co:dry:. Pryszcze mijają! Rozstępy bledną, a w tv nie ma nic ciekawego. Polecam J.Weiner "Małe trzęsienia ziemi";-), akurat na teraz.:tak:
Kate_less, Sa_raa, Aga1401 gratuluję małych rocznic:-D

Była dziś u mnie moja "ciocia" (7lat starsza;-)) i powiedziała mi cholerny komplement: " wyglądam jak nalana i mam ogromną dupę w tej ciąży, że w tamtej było znacznie lepiej":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Normalnie sie wściekłam i grzecznie:baffled:poprosiłam o zachowanie takich komplementów dla siebie:dry:. Co za durny babsztyl! niby żarty, a do diaska mogą dobić!

Ale co tam, to moje pocieszenie:
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Ech babczeki wiecie ze jestescie boskie, nawet nie musze wam tego mowić :)
chcialam zwerbowac kolezanke by mi zrobila pasemka ale jak zwykle czasu nie ma, szkoda ze nie mam na fryzjera, bo to by mi poprawilo humor napewno..

facet.. no coz.. zamiast przeprosic, rzucil tylko uwage ze to on dal pieniadze na jego mieszkanie.. rzygam tego typu tekstami ale i tak nie przebiaja tego swojego przedwczorajszego o tym ze z wszystkich moich factow skonczyl najgorzej bo oni sobie poruchali a dzieci ze mna nie maja..
czasem mam ochote zabic go za to ze nie umie kontrolowac tego co mowi..

ide szamac czekolade

nieistotna - hej, nie pozwalaj sobie na takie teksty....!!! co za sk....! jak moglo mu to w ogole przejsc przez usta?! no chyba bym zabila... ale na pewno nie odpuscila... musisz mu pokazac, co potrafi wkurzona kobieta... niech pozaluje! i to ostro! bo nie przestanie cie ranic!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry