reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna wiem, ze latwo sie doradza! zadna nie jest na twoim miejscu.

kurcze chlop powinien sie bardzo mocno nad soba zastanowic, moze powinien isc do specjalisty skoro nie potrafi panowac nad emocjami :confused:

reklama
KICIA80 czasem bardzo trudno podjąć jest decyzję samodzielnie...

Nieistotna
wiem że ze wszystkich tu obecnych to ja będę ta najgorsza, ale powiem Ci że nie ma się nad czym zastanawiać!!! Tylko wiać stamtą!!! Niech sobie w dupę wsadzi swoje pieniądze i mieszkanie!!!!! Nikt nie ma prawa tak Cie traktować!!!! Nie możesz na to nikomu pozwalać!!!!! Nie jest Ciebie godzien taki kawał gnoja!!! Jak on mógł!!! Przecież jesteś matką jego dziecka!!! I w rzeczywistości to on Cię przygwoździł!!! Bo teraz Ty nie możesz żyć inaczej!!!!(to argument w kłótni). A najgorsze że nie potrafi przepraszać!!! :no: Kobieto pomyśl o swoim życiu z kimś takim na dłuższą metę! Jak teraz Cię nie szanuje to wtedy gdy będzie dziecię bedzie jeszcze trudniej, wcale nie łatwiej!!!! Dziecko wymaga spokoju i poświecania mu czasu nie przez rozpłakaną i roztrzesioną mamę! O maleństwie w brzuszku też pomyśl;-) I zastanawiam sie czy mam prawo coś takiego pisać..., ale co tam! To moje zdanie.

Sa_raa nie łam się! Poprawka na bank sie uda! Trzymamy wszystkie kciuki;-)

saraa zebys miala racje bo inaczej klops i pomidor i kaszanka

nieistotna Ty wcale nie nieisttna tylko NAJISTOTNIEJSZA reraz
a jak palant nie kuma co plecie jezorem (choc zdarza sie to najlepszym) to niech spada na bambus
kurde ja mialam takiego kolesia
po 4 latach zostawilam psychopate ale to co moje to zostanie

kurw
normalnie powinnysmy go publicznie zlinczowac:ninja:

sugarspunsister pocieszyłaś mnie bo ja też jestem daleko w polu, w pokoju Milenki mam tylko wstawione nowe drzwi i pierdykniete worki z gipsem, wiaderka farby i takie tam :-D Jak na razie jest to ulubiony plac zabaw kotek ;-) Nieistotna ile Mam tyle rad...przemyśl sobie to wszystko na spokojnie i podejmiesz na pewno słuszną decyzję POWODZENIA

ja mam zakupione wanny i inne bzdety ale dopiero w pn zaczna robic
mowie wam jak ja nie wykituje przy tym remoncie to bedzie swieto
do tego wszystkiego moj piekny macbook ktory mial do mnie przyleciec z NY w nd nie przyleci bo go nie zdazy odebrac moja znajoma
co za dzien dzisiaj mowie wam
wkrw total :P

reklama
Kobiety zdążycie, spokojnie mówie Wam :tak:
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam dobry dzień a więc...
Ja to myśle, że to te nasze hormony tak szaleją i tyle :-p
A na faceta Nieistotnej to bym się też z chęciom zaczaiła:ninja::realmad::oo2::ninja::evil:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry