atol
Fanka BB :)
hejka dziewczyny
oj nieistotna co za tekst, az sie noz w kieszeni otwiera
, zdanie mam podobne do luckymamy, jak teraz sobie pozwala na takie teksty to potem? po urodzeniu dziecka to sa dopiero emocje, ja to sie na swojego wydzieralam non stop i mega dol z karmieniem (juz pisalam o tym), generalnie mielismy ciezki okres, ale moj T. dzielnie to zniosl i nigdy nie uslyszalam tekstu ponizej pasa.
ja od wczoraj czuje sie zle, wczoraj krzyz mnie bolal strasznie i brzuchw dole, a dzis glowa napiernicza jak szalona i z kolei boli mnie w gorze brzucha jakby wiezadla jakies czy cos, a Hania jest tak nieznosna, ni weim moze to po szczepieniu albo zeby, matko z dwojka dzieci to sie chba przekrece

jeszcze tylko do 20 i Hanutek lulu
oj nieistotna co za tekst, az sie noz w kieszeni otwiera
, zdanie mam podobne do luckymamy, jak teraz sobie pozwala na takie teksty to potem? po urodzeniu dziecka to sa dopiero emocje, ja to sie na swojego wydzieralam non stop i mega dol z karmieniem (juz pisalam o tym), generalnie mielismy ciezki okres, ale moj T. dzielnie to zniosl i nigdy nie uslyszalam tekstu ponizej pasa.ja od wczoraj czuje sie zle, wczoraj krzyz mnie bolal strasznie i brzuchw dole, a dzis glowa napiernicza jak szalona i z kolei boli mnie w gorze brzucha jakby wiezadla jakies czy cos, a Hania jest tak nieznosna, ni weim moze to po szczepieniu albo zeby, matko z dwojka dzieci to sie chba przekrece

jeszcze tylko do 20 i Hanutek lulu