reklama

mamusie grudniowe:)

Ty by zabila? to pomysl sobie co ja czuje.. mam juz w glowie milion scenariuszy tego jak go zabijam.. hehe on zawsze taki glupi byl.. mowil jakas glupote w zlosci i nie potrafil nawet potem przyznac ze przesadzil, przeprosic

reklama
Jazu, Nieistotna, nawet nie wiesz, jak mi ciśnienie skoczyło... Aż się lepiej poczułam, bo cały dzień mam tak niskie,że ledwo zipię.

Facet jeszcze pożałuje, zobaczysz. Na razie porządnie się zastanów, czy musisz znosić jego humory, przynajmniej teraz. A potem - jak przyjdzie maleństwo na świat to zmięknie, jak Bozię kocham zmięknie, bo nie ma aż tak nieczułych świń, które na widok swojego dziecka nie poczułyby przypływu uczuć.
A póki co - nie dawaj się, bo po prostu to ci szkodzi. trzymaj się, jesteśmy wszystkie murem za tobą i trzymamy kciuki.

Nieistotna jezu nie pozwalaj sobie na takie teksty !!!!!!!!!!!!! SZOK co za baran !!!!!!!!!!!!!!! Ja bym go nie tylko zdzieliła ale wymyśliła coś lepszego !!!!!!!!!!!! WIadomo, że można mieć gorszy dzień ale przegioł!!!!!!!!!!! JA bym się narazie do póki nie postanowisz co dalej przestała odzywać a znając mnie to jeszcze bym się spakowała i pojechała wpizdu nie mówiąc gdzie i niech się CHAM jeden pomartwi troche to szybko się do pionu postawi !!!!!!!!!!! Jaki debil cholera jasna !!!!!!!!!! nawet mój niezdany ezgamin mnie tak nie wkur#$@ jak Twój chłop !!!!!!!!!!heh...co za życie
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co do ezgaminu właśnie to zabrakł mi jeden punkt i Pan dr.prof czy Ch@# wie kto jeszcze stwierdził, że nie da rady i musze poprawke pisać:wściekła/y: Łajza jedna!!!

Chciałam iść dzisiaj do lekarza bo coś się nie tęgo czuję ale niestety moja gin wyjechała i wróci we wtorek a więc grzecznie poczekam:baffled:

GRATULUJE wyszstkim mamusią ich małych rocznic:-D

tez bym sie powaznie zastanowila.. czy mam ochote cale zycie sluchac takich - choby tylko w zlosci wyrzuconych - slow? moze powaznie z nim pogadaj i nie tylko o to, zeby gadac, ale zaproponuj, ze wyniesiesz sie do rodzicow (czy gdzies) na jakis czas, poki sobie nie uswiadomi, co dla niego jest wazne i godne szacunku!!!

boziu, co za palant, normalnie gdyby moj tak sie zachowal, to chyba rozwod jak nic :baffled:

JA mojego potrafie do pionu postawić ale ostatnio zauważyłam, że się w ciąży jakaś taka miękka zrobiłam i przymykam oko na niektóre sprawy a to nie dobrze:dry:

Nieistotna wiemy, że nie jest Ci łatwo bo to wkońcu ojciec Twojego dziecka ale znosić takie upokorzenia do końca życia:confused: Trzymaj się jesteśmy z Tobą

sa_raa - no nie mow... i nie zmiekl na widok twojego sliczniego brzusia? moze nie zanadto go wyeksponowalas? :-D zartuje. dasz rade na poprawce, bez obaw!

a co sie dzieje, ze sie zle czujesz?

reklama
TO nie był ustny tylko pisemny a więc brzuchalka nie zauważył a poza tym ten koleś to jest jakiś pieprzony fanatyk i dla niego nawet jakbym przed nim urodziła to by nie zwrócił uwagi bo konstytucja jest ważniejsza !!! On oddycha i żyje tym co mów i co robi...

Nie chce mi się już denerwować bo Dzidziol tez się złości:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry