reklama

mamusie grudniowe:)

No i ja oczywiście nie w tym wątku przez to nowe forum napisałam do agi że z Sa_raą mamy taki sam termin!!! BRRRRr nie podoba mi sie tak bardzo to nowe forum!!! Trzeba strasznie uważać by nie popełnić gafy i uważnie wszystko czytać ! A jak ktoś nie ma czasu to ma tak jak ja:baffled:

reklama
hej laseczki! no, uffffffffff, jestem umowiona u dr Preissa w Gdansku na genetyczne usg w 4d z zapisem!!! bedzie pamiatka (o to mi wlasnie chodzi). ale sie ciesze... no bo normalnie szczena mi opadla, jak uslyszalam, ze szkoda juz $, bo dzidzius za duzy!!! przeciez ja tez widzialam mnostwo filmikow z 32tc i pozniej, i zdecydowalam, ze te filmiki sa najladniejsze. stad ta dluga zwloka. a teraz pojde na genetyczne usg, bo ten dr wykonuje je miedzy 30-32 tyg, ja bede miec 12.10, czyli... 30tc3d :-) ufffff... mam nadzieje, ze fajny ten lekarz...

Jestem, jestem...

na weekend /od piątku do pon/ byłam za Warszawą w Jackowie Dolnym, nad samym Bugiem... fajnie było ;-)
teraz to mam mordęgę ze sprawą spadkową...

Coś mnie tu jeden dzień nie było, a jakoś strasznie dużo napisałyście, mamusie jedne! :happy:

Dita - współczuję walki z babcią, mam nadzieję, że uda się coś wykombinować. Trzymam kciuki! Projekt twojego domku wygląda super :happy:

Aenye - na szczęście niejedna Invicta w Gdańsku! Swoją drogą co im strzeliło, żeby zniechęcać do USG :confused: Podejrzane to jakieś...

Aga - witam serdecznie, gratulacje zdrowego maluszka :)

Kate i Miłka - powodzenia w walkach!

U mnie ok, ze zdumieniem stwierdzam, że jest mi jakoś lżej i wygodniej z moim brzuszkiem niż jeszcze dwa tygodnie temu :laugh2: O dziwo, mniej latam w nocy do toalety, mniej boli mnie kręgosłup, a i podniesienie się z łóżka sprawia mi mniej trudności. chyba się przyzwyczaiłam, bo przecież brzuszek stale się powiększa?
Wczoraj bawiliśmy się z małym w kopniaczki - tatuś naciskał w miejscu nóżki (chyba nóżki?) i nóżka odkopywała - rewelacja! Ale siły ma na maluch! :-) Synkowi tak się spodobało, że obudził mnie potem w nocy i uporczywie kopał w tym samym miejscu co wtedy, hihi :-)

Zauważyłam, że wszystkie zaobserwowałyśmy jeden objaw: dzidiuś rozpiera sie nóżkami na wysokości dolnych żeber i lubi w tym miejscu kopać, jak ktoś przykłada rękę:tak: Ja mam tak samo:tak:

ooo - u mnie dziś okrągłe 28 tygodni - podobno w przypadku porodu granica między skrajnie wcześnie urodzonym a zwykłym wcześniakiem;-). Może by tak fotkę strzelić z tej okazji:confused:

reklama
Dita, gratuluje :-D Kasia moja niestety ucieka jak się dotyka brzucha to się chowa i cichutko siedzi, jak się zabierze ręke i chwilkę poczeka to zabiera się do kopania...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry