reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
moze babci właśnie o to chodzi ?! :confused: żeby ją prosić niemalże na kolanach - po to zeby mogła udowodnić całemu światu kto tu rządzi ... :dry:
gdzie się podziały te kochane babcie piekące chlebki , dziergające na drutach swerterki , śpiewające kołysanki wnukom ...
z mojej babci też jest niezłe ziółko :baffled:
jedno jest pewne : Dita - nie poddawaj sie ! bądź dzielna ! wszystko się ułoży ! kiedyś ... :dry: cierpliwość jest cnotą ( nie moją :-p )

kurde :-( dzwonilam wlasnie do Invicty i powiedzieli mi, ze moj dzidzius juz jest za duzy na badanie usg 4d... i ze szkoda moich pieniazkow na usg z zapisem... buuuu... mam nadzieje, ze to nieprawda! dzwonie jeszcze po jakichs prywatnych gabinetach, ale nie wiem, coz poczac :-( :-( :-( pojde do jakiegos obcego czlowieka... i co on mi powie...? buuuuu!!! strasznie chce ten film... czemu tak dlugo zwlekalam!!!???

ja też się dziwię , ze Ci odmówili :dry: ja 4d miałam robione w 25tc i jestem zapisana na kolejne ( 34tc ) , z którego też napewno dostanę filmik - bo za każdym razem dają .

wlasnie dzwonilam tam gdzie robilam usg 4d (w 12tyg i 20tyg) i powiedzieli ze trzecie najlepiej zrobic miedzy 28 a 32 tyg takze spokojnie ..aenye :tak:

dziwne ze tak ci powiedzieli, moze cos nie skumali :confused:

reklama
helou

ja mialam usg 3d w 32 albo 33 tyg wiec nie tez nie wiem o co chodzi? Moze tylko w filmiku bedzie sie malo dzialo bo duzy bejbik to ma malo miejsca na konkretne ruchy, ale widoki generalnie super:-)

moj Hanutek na szczescie nie podlapal jeszcze zadnego wirusa i oby tak zostalo, tfu, tfu, ale taka absorbujaca sie zrobila ze nie mam na nic czasu, co zreszta widac na bb bo sie malo udzielam:no:

dita faktycznie sytuacja do dupy, ale moze tak jak aenye napisala notarliany podzial dzialki?
my, a wlasciwie moja mama tez ma krzywa akcje z rodzinka, ma wspolwsnosc domu ze swoja siostra (na szczescie nie musi tam mieszkac bo mieszka w W-wie a dom jest w Gdyni). z naszej strony nikt tam nie mieszka jezdzimy tylko na wakacje, ale ze strony cioci mieszka jej corka i generalnie zeby cokolwiek zrobic to musi byc zgoda, a zgody nie ma bo "oni sa biedni i nie maja pieniedzy, a my bogaci:confused: i powinnismy wszystko z wlasnej kieszeni robic) Teraz np trzeba robic remont dachu i tarasu ale to nasz problem bo nasze pietro jest wyzej i to nam sie na leb leje:wściekła/y:, a kredytu hipotecznego nie pozwalaja wziac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
gdyby nie ta sytuacja to pewnie bym sie zdecydowala tam mieszkac, ale tak towole w spokoju w bloku w W-wie
spadam i nie wiem kiedy zajrze, pa, pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry