reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna - to bardzo dobrze!
Luckymama - a w jakim sklepie się zaopatrujecie? Bo my właśnie wykańczamy dom (raczej siebie:wściekła/y:) i większość zakupów robimy w OBI. A tam nie dość, że sprzedawcy się nie można doprosic o pomoc, to jeszcze w kolejce tez cię nikt z brzuchem nie przepuści - bo nie ma takiej wyznaczonej kasy itp itp.

reklama
Nieistotna super że z maleństwem wszystko w porządeczku:-D luckymama kurde ja za panele dałam 30 zeta ale mam dąb, taki z widocznymi słojami (bbaaarrddzzo suupperrowe) pasują do drzwi które też są dębowe. Wczoraj malowaliśmy przedpokój na pomarańczowo nawet fajnie to wygląda. Dita nigdy nie robie zakupów w OBI drogo tam jak cholerka

helo kobitkiWidze ze wątek pełną para działa i jest mi tak głupio że tak mało sie udzielam, ale ja szybko popadam w nałogi wirtualne i wiem ze jak przysiąde do kompa to mi ciężko się oderwać:(( dlatego staram się co drugi dzionek wpadać.A po drugie bardzo mnie denerwuje ta nowa szata forum!!!! Nawet tych uśmieszków nie moge używać, ani zmieniać czcionki nic choleka nie mogę!!!!!Wrrrrrrr....

Zaopatrujemy sie w małych sklepikach z konkretnymi rzeczami (zawsze taniej i mozna sie targować - upusty;-)), a chciałam coś co jest bardzo jasne, nie jest żółte i nie jest dębem (bo u mnie wszyscy w rodzinie i znajomi maja takie podłogi):-D Podobał mi się jesion jasny ale kosztował 38,5 pln/m2 i nie dostałam na nie takiej zniżki, ale spoko za 2 lata wymiana paneli (mam nadzieję, że te tyle wytrzymają:tak:)

Ja i tak mam w całym domu terakotę (w salonie jeszcze nie położona, na żywym betonie+dywanie mieszkamy:wściekła/y:). Przelatuję mopem i święty spokój ze sprzątaniem.

Wiecie co, mój mąż wrócił z pracy wpada do kuchni i na dzień dobry rzuca; co sądze o imieniu "Laura", bo tak jakoś mu sie bardzo podoba i choć Anastazja też to jednak Laura jest krótsze:))) Hehehe więc jak miałam wybrane na 100% tak teraz mam dylemat:( chyba musze się z tym przespać. Ale jestem ciekawa co jeszcze wymyśli mój ślubny zanim urodze:)

Wróciłam ale jutro znowu jade i już chyba nie za szybko wróce do domku

..aenye dziękuję za kontakt:-D
Nieistotna super, że z Filipkiem wszystko wpożądku:-D
Luckymama świetna promocja tylko pogratulować tak udanego zakupu:-D

reklama
Miłka a może faktycznie spróbuj inne przeglądarki mnie naprzykład internet explorer wywalało ze starego BB i teraz specjanie z tego tytułu mam dodatkowo Mozzilla Firefox i działa bez zarzutu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry