reklama

mamusie grudniowe:)

Tylko pozazdroscic takich mini wakacji.. wiele za takie bym dała.. Aenye Ty jak zwykle kwitnąca i piekna.. fajnie ze jestes tak aktywną mamą :)

Co do osy.. wiem co to znaczy.. raz dziabneła mnie w zgieciu reki i mam teraz blizne jakbym w zyle walila :) dziabnela mnie w stope.. ale najgorzej gdzy dziabnela mnie z zyle na przeglubie reki, jad razem z krwią rozszedl sie szybko i mialam babel 10cm :szok: ale szybko zszedl :)

reklama
Aenye - śliczne zdjęcia i gratuluję odwagi. Bo jak ja miesiac temu na Półwyspie helskim w Jastarni wypoczywałam, do Bałtyku na 5 minut wlazłam i to wystarczyło,żeby przeziębić pęcherz - latałam do wc co 15 min na drugi dzień... Ale przyznaję - pierwszy raz byłam nad polskim morzem
i mimo oziębłości jest piękne. tylko kurde tak daleko.... Bliżej mam w góry, no ale w tym roku wędrówki i wspinaczki jakoś tak odwołaliśmy...hihi

No tak, Miłka, ty to w góry masz z góry:-D
Byłam w lutym w Bielsku-Białej na nartach (od lutego kocham narty) ale w tym sezonie się nie wybieramy, hihi ;-)

No chyba,żeby tak w marcu dzidzię w kombinezon, w nosidełko, na plecy i ziuuuuu ze Skrzycznego na sam dół.... hehe, skoro robią już wózki dla sprinterek, to dlaczegoby nie zrobić nart z leżaczkiem dla narciarek?:-D:-D

w zeszlym roku bylismy na nartach (za czym jednak nie przepadam :confused: ) ze znajomymi, ktorzy mieli niespelna 3-miesieczna coreczke ze soba! i bylo ekstra, malutka spokojna i zeby mama mogla posmigac na nartkach, wszyscy z nas sie nia zajmowali po trochu :-) wiec nie rezygnowalabym na waszym miejscu!

no... aenye - dałaś mi do myslenia:tak:. W sumie jeśli pojedziemy nawet tylko na trzy dni to tez będzie warto, bo się przynajmniej rozerwę ( a baby blues to straszna rzecz:-()

Udało mi się dziś kupić panele na podłogę! Trafiłam na niesamowitą "promocję": kosztowały 32,99pln/m2, a ja kupiłam je za 17plnów za m2 (z okazji ciąży i że mają juz ich niewiele itd...) ogólnie bardzo miły Pan sprzedawał, więc go naciągnęłam na największy rabat hihihi:-D I to na dodatek takie jakie mi się podobały (klon bardzo jasny, sosna wydała mi sie za żółta:tak:). Jestem bardzo zadowolona:-D:-D:-):-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry