reklama

mamusie grudniowe:)

..aenye zdjęcia suuuuper!!! Gratuluję odwagi, ja bym nie weszła juz do wody, bom zmarźluch orkropny!!! Bardzo sie cieszę ze udała się króciutka podróż poślubna i o zajęcia się niem martw, nadrobisz;-)
A tak wogóle to ślicznie Ci z brzuszkiem i Filip pięknie rośnie:-)

W nowymm BB juz nie to samo, co??? Cisza jak makiem zasiał:tak:

reklama
Ja zauważyłam, że cisza zawsze w weekend a w niedziele w tych godzinach to norma :tak: no ale też fakt, że odkąd zmienili BB troche mnie się pisze :-(Nadrobimy może jeszcze ;-)

A teraz już na poważnie jade do rodziców na odbiadek odezwe się wieczorkiem albo w poniedziałek ;-)

dziekuje za komplemenciki :) :) :)

luckymama - ja tez nie wchodze nigdy do wody, jak mi sie wydaje zimna! a bylo super, spore fale, jak sie weszlo do kolan - to bylas mokra do pasa, a jak do pasa, to juz po cycusie :) woda orzezwiajaca, ale nie zimna i nie nieprzyjemna! superancko :) i sloneczko przygrzewalo slicznie!

sa_raa - my od 2 lat jezdzimy zawsze do pensjonatu Willa Maria, tuz przy samym deptaku (czyli niedaleko morza), nowiutkie pokoiki i sliczne, tv-sat, lazienka, kuchnia na pietrze, przemili gospodarze i w ogole miodzio! teraz placilismy 35zl/os! naprawde tanio jak na Jastrzebia, no i jak na te warunki! oto kontakt - 58 674-98-32, 58-674-90-31, 604-334-841. Wczasy nad morzem // Polwysep ON-LINE // wakacje nad morzem

a pogoda faktycznie sliczna ;)

jaskinie - huehue, mowie wam, narobilismy fotek, jakbysmy spedzili tam caly dzien, a nie trwalo to wiecej niz 3 min ;) suuuuper!

reklama
Milka prawda?? :-D no niestety, w sezonie 80zl/os... ale sezon krotki - chyba od 10.07-20.08, potem 50% taniej - a mowie, teraz placilismy 35zl, wiec dluzsze niz jedno-dwudniowe pobyty sa tansze! i Willa jest caloroczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry