reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Oj Dita :-( Może to jakieś małżeństwo albo coś :confused:
Spróbuj tego gada na serek może się uda a jak nie to może na coś słodkiego tak jak dziewczyny radziły :confused:A już zaczynało Ci się tęsknić za północnymi wojażami z mychą to masz ;-)

Dzieki za gratulacje Sa_raa :happy:
Miłka - przy okazji gratulacje dla Ciebie z okazji nowego miesiąca :-)
Dita, coś widzę, że jesień w tym roku pod znakiem myszy??? ;-)
To podobno tych, co kłócą się z ciężarówkami miały zeżerać, a nie same ciężarówki??? :confused:

Ja zaraz hycam na spacerek - odwiedza mnie przyjaciółka w tym celu :)
A pogoda jak marzenie...

czesc mamusie :)

wrocilam - Jastrzebia super!!! polecam po raz tysieczny ;-) pogode mamy nadal przepiekna, cieplutko i slonecznie! codziennie plazowalismy - choc wydawaloby sie, ze jestesmy odszczepiencami, bo wiekszosc juz w kurtkach po plazy lazila ;-) dziwaki jakies! a nadmienie, ze ja jestem pierwszy zmarzluch ;-)
a nawet sie pluskalam pieknie!!!

macie kolejne foteczki ;-)
na tarasie:

pluskanko:

spacerek po brzegu :)

a takiego delikwenta udalo mi sie przylapac:

a tu eksploracja jaskin ;) (hehe Groty Mechowskie - korytarz lacznie chyba 10m ;) )

no i oczywiscie musialo sie zdarzyc cos niemilego, wiec ugryzla mnie osa :baffled: w ucho :baffled: pierwszy raz w zyciu (przynajmniej nie pamietam, zeby mnie wczesniej jakas uzarla!!) bolalo jak jasna cholera!! i narobilam takiej smiesznej paniki ;) normalnie histeria ;) plakalam i smialam sie na przemian ;) i przypomniala mi sie Salacka i w ogole... ale na szczescie nie jestem uczulona ;) mamo, co to za bol, mialam wrazenie, ze mi mozg wyplynie przez ucho!!

ale ogolnie... RAJ!!!

buziam :)

ps za tydzien zajecia... jak ja to przetrwam!!!???

..aenye super fotki :-)
Gdzies ty się z tym burzuchalem w tej jaskini wpychała :confused::-p:confused:
Super, że sobie wypoczeliście ;-)
Jak ja bym chciała w morzu się popluskać jeszcze :tak: woda pewnie cieplusia co:confused:

PS. jak możesz polecić jakiejś miejsce w Jastrzębiej to ja chętnie posłucham bo gdzieś się cholerka w tą rocznicową podróż musimy wybrać :confused: Daleko mieliście do plaży :confused: Kurde no jak ja Ci zazdroszcze ;-)

Wogóle wam mamusie znad morza zazdrosze, że tak blisko macie plażę itp., itd :-(

..aenye na zjęciach jakoś to będzie nie martw się ;-) A jak nie będziesz dawała rady to przecież nie będę robili problemów, żebyś kilka zajęć opuściła:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry