reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasia_z dzięki wielkie za przypomnienie o maści majerankowej:happy2:
Chłopaki cudnie już , choć chwile mają bezglutkowe noski. Tzn najpierw sterimar, potem dmuchanie i fridowanie, potem otrivin, potem maść i jest bombowo:happy2:

Ale tak szczerze to przejrzałam swoją domową apteczke i mam strasznie wiele róznych leków.
Fajnie mi z tym, bo nie boję sie chorób dziecieczków:-)

Lucky chce mi sie, mam przynajmniej pretekst zeby sie wyrwac z domku:tak:
D. zawozi mnie na godzinke co drugi dzien po powrocie z pracy :tak: sam ma okazje zajac sie Brunkiem, zwykle jada razem na zakupy albo sie bawia w domu a ja sie wypacam:cool2:
nie chodzi mi o schudniecie, bo zostalo mi 3 kg do wagi sprzed ciazy tylko chce ujedrnic cialo szczegolnie ze zbliza sie w marcu konwencja tattoo gdzie bede czesciowo rozebrana i nie chce sie wstydzic...:dry:
wiec mam tak ze 10 min bieznia, pozniej maszyny na zmiane 12 razy po 4 serie, rowerek, brzuszki i pod koniec bieznia. jak wracam i biore prysznic czuje sie jak nowy czlowiek:cool2:
a w niedziele chodze na basen, jutro idziemy pierwszy raz z brunkiem:cool2::shocked2::blink::-D

reklama
Sugar uwazam ze wygladasz super :cool2:w zyciu bym nie powiedziala ze dopiero co urodzilas drugie dzidzi:tak:
a jak sobie pare razy wieczorem wyjdziesz sama to odzyjesz;-)

Lucky ja tez tak myslalam ale nie chodzi o przeciazanie sie, wszystko sie robi na swoje sily a z czasem ma sieich wiecej :)
nie moge uwiezyc ze wczesniej nie chodzilam na silownie hehe a czas obowiazkowy chlopakow jest super, to fakt

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry