reklama

mamusie grudniowe:)

Kasu piekne są Twoje posty:tak:
cieszę się, że jest OK

Jam w szkole egzaminy do przodu /tzn. 5-tki/
jutro wstaję o 6
bo o 8 kolejny egzamin
Buziam wszystkie WAS
i dobranoc...

Aga - nie zmieniam pracy, bo jej nie szukam, chętnie odstąpie, hehe:-D

reklama
Witam Miśki :-D

Kasu bardzo się cieszę, że u Ciebie tak się fajnie układa :tak: i przyjemnie mi się Twoje posty czyta :tak:

bajdyłej też myślę o fryzjerze ale jakoś nie mam kiedy się pofatygować :dry:

wczoraj miałam spotkanie 10 lat po maturze, było całkiem spoko ale tak jak w szkole potworzyły się grupki i każdy w sumie gadał w swoim gronie :dry: więc się zmyłam po angielsku koło 23:00 :sorry2:

hej hej

Miłka a dużo Was było?na moim spotkaniu z podstawówki było 6 osób.nie było możliwości tworzenia się grupek:-D

Kasu, super że wszystko gra:tak:

a ja zaraz do szkółki spadam:dry:

dzień dobry po straszniej wichurzastej nocy:baffled:

pojechał wczoraj do Zelowa po moją psinę bo rodzice na bal karnawałowy szli
w tamtą stronę pogoda jak cię moge - troche gałęzi oberwanych itd.
spowrotem już wiele lepiej ale wierzdżam do mnie na wieś i co mnie zastaje na moje ulicy??
zerwany dach od sąsiada z domku gospodarczego - no fak przejechac nie moge bo cała ulica zawalona!!
Tomek się źle czuł i dzwonił co 5 sekund
Mały się obudził
światła nie było
no cyrk!!
po 20 minutach ciągnik ściągnął dach z ulicy ( całe szczęście, że nie jechałam jak to głó....leciało bo nie wiem co by z auta zostało!!) a ja na ratunek do moich dzieci
wpadłam do domu sytuacje uspokoiłam i z braku światła spałam juz o 22.30
zaj..ista sobota:baffled:

kulka miłego siedzenia w szkole mnie to za tydzień czeka:nerd:

Cześć kobitki

Saraa tos przeżyła:szok: No straszne!!!
Kate same piątki, gratuluje kujonie:-p:-D
Miłka, Atol fajnie że miałyście spotkania, ja bardzo lubie takowe:-)
Nieistotna fajny sposób odreagowywania:-D
Dita jak dziś:confused: better:confused:

hej hej :-)

moj monsz dzis wstal do Filipka, i spalam sobie do 10.30 :-) zaraz odwieziemy mlodego do babci, a sami smigamy do auchana, leroya i na koncu do ikei - kupe rzeczy (*******) mamy do kupienia. eeeh. juz mi sie nie chce, ale ciezko zyc bez smietnika :-p

mlody juz wiele lepiej, cala nocka przespana (ale musialam dac efferalgan na noc, tak wyl, ze nie mogl zasnac. po efferalganie - natychmiast usnal i bez pobudki spal do 8). gile maja kolor jasnozolty - uotdazitmin? i troche tylko kaszle, w sumie malutko. :-p
a i gryzie mnie caly czas, dowod na zeby.

dobra, spadam, bo widze, ze snuje ;-)

reklama
Hej Kochane Od kilku dni czuje sie fatalnie. Ciagle jest mi niedobrze,slaniam sie na nogach ze zmeczenia. I nawet nie wiem co napisac tutaj sensownego.
Caluje Was bardzo goraco i do uslyszenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry