reklama

mamusie grudniowe:)

:-)Witam sie :-)
Chce tylko tu powiedziec ze uwielbiam to miejsce :-) i wszystkie spotkane tu osoby :cool2:
Nieznosze podłuch szmat i wscipskich ludzi co nie maja swojego zycia :confused: a które to osoby nas niestety otaczają
Kocham mojego nieslubnego Faceta i nasze dziecko
i bede pisac co mi sie tylko bedzie chciało tutaj po to własnie jest to miejsce i kij wam w oko podli ludzie bez wyobrazni O:cool2:

Patrycja ty juz jestes w 6 miesiacu :szok: kiedy to zleciało :-)
Sara straszna historia ale fakt niezle wiało
Kate gratuluje egzaminów

Jakos nie dam rady was nadrobić :confused:
ktos mi stresci?

reklama
pati dobrze, że Młody lepiej
kamilka witam i wcale się niczym nie przejmuj pisz kochana co chcesz , ile chcesz i kiedy chcesz
pingwinku no kurcze współczuje złego samopoczucia - trzymam kciuki, żeby mineło szybciutko

Hej Kamila! :-)

Ja dziś słabo ze zdrowieniem, małemu przechodzi, bo jak wczoraj mało jadł tak dziś wciąga bez przerwy :-) Zeżarł na obiad wielki słój obiadowy do zera i przyszedł żebrać o jeszcze - tak jeszcze nigdy mu się nie zdarzyło.
U nas na weekend była prababcia - i Piotruś zaczął już całkiem chodzić - parę razy przeszedł dobre kilka metrów. Dobrze pomogło zdjęcie mu skarpet ;-)
Przy okazji nauczył się smarkać nos, co jest super sprawą :-)

Za to zapomniał w dzień spać, co już jest mniej fajne ;-) bo mama średnio cokolwiek może zrobić :-D

reklama
Witam po zajęciach:dry:
mieliśmy dzisiaj z nawiedzoną moherową panią profesor....
o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Antykoncepcja to wymysł szatana... i uszkadza kobietę na maxa:dry:
Invitro to megawymysł szatana... i w ogóle uszkadza kobietę i męzczyznę /bo masturbacja, to traumatyczne przeżycie.../
miesiączka, to łzy macicy oczekujące na zarodek...
sex dla przyjemności nie ma prawa bytu, tylko prokreacja i koniec...
i w ogóle, to żałowała, że ustawa antyaborcyjna zawiera jakieś ALE... /no te 3 nieszczęsne przypadki.../
i, że walczy, aby w Polsce był zakaz antykoncepcji... eeeeerghhhh

po prostu jestem wy koń czo na:baffled:
a u baby mamy mieć egzamin...
i aż ciężko uwierzyć, że to lekarz medycyny, neurolog, profesor....
ło matko:szok:

spadam na relax
nie czytałam Was dziś.... sorki:sorry2:
poczytam później
BUZIA:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry