Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja trochę gównianie, bo te oskrzela, ale terapia czosnkiem daje radę i już myślę że mi przejdzie. Jakby co jeszcze jutro poleniu****ę w domku, ale najgorsze już zdecydowanie za mną.:-)
Ciążowo to na razie dobrze - mdłości nie ma (no ale jeszcze wcześnie na to) - muli mnie w dzień i zapadam w drzemki (błogosławiony mąż). I mam giga film na owoce i soki Żywię się owocami, sokami i jogurtami
Rany Kate już od początku współczuje egzaminu Co za kosmitka Ale niesamowite że takie sie jeszcze uchowały
Kasieńko no suwaczki pierwsza klasa:-), a tak w ps ja miałam tak samo na poczatku więc kochaniutka dziołszka Ci sie może szykować, ale wiesz siła sugestii;-)... nie zapomnij;-)
Dita Ty zawsze masz faze na piwo
ojoj jak bym sobie chciała na drzemki w ciągu dnia móc pozwolić:-(
Kasu koniecznie pochwal sie nowym tatoo. Mi też się marzy ale próbuje też M namówić ale jeszcze się nie daje:-baffled: Kate gratuluje zaliczeń z takimi wynikami. A co do dzisiejszego wykładu, poprostu takie tematy mnie rozpierdzielają.
Ciężaróweczką życzę dużo świetnego samopoczucia i zdrówka.
Ja jakoś nie miałam weny do pisania. Wczoraj byliśmy na 30 mojego brata i imprezka coraz lepiej się rozkręcała i nagle tel (po 23) ze małą wstała i niechce spać i musimy wracać I tyle z imprezki a tak fajnie było:-(
No wiesz Nie skomentowałam boś sama była świadkiem jak kupowałam reklamówki pyszności róznistych w tym nawet czekolad jeszcze w 2 i 3 m-cu
Żarłam jak opętana, a teraz na to patrzec nie mogę