reklama

mamusie grudniowe:)

sikam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najlepsze te łzy macicy:-D:-D:-D:-D:-D
A co ona wykłada?

Ja dziś lepiej a to za sprawą śniegu który w godzinę pokrył wszystko;-) Szkoda tylko że zaraz stopnieje;-)

reklama
Ja trochę gównianie:dry:, bo te oskrzela, ale terapia czosnkiem daje radę i już myślę że mi przejdzie. :tak:Jakby co jeszcze jutro poleniu****ę w domku, ale najgorsze już zdecydowanie za mną.:-)

Ciążowo to na razie dobrze - mdłości nie ma (no ale jeszcze wcześnie na to) - muli mnie w dzień i zapadam w drzemki (błogosławiony mąż). I mam giga film na owoce i soki :-D Żywię się owocami, sokami i jogurtami :-D

Rany Kate już od początku współczuje egzaminu:baffled: Co za kosmitka:szok: Ale niesamowite że takie sie jeszcze uchowały:-D

Kasieńko no suwaczki pierwsza klasa:-), a tak w ps ja miałam tak samo na poczatku:-p więc kochaniutka dziołszka Ci sie może szykować, ale wiesz siła sugestii;-)... nie zapomnij;-)

Dita Ty zawsze masz faze na piwo:-p :-D

ojoj jak bym sobie chciała na drzemki w ciągu dnia móc pozwolić:-(

Kasu koniecznie pochwal sie nowym tatoo. Mi też się marzy ale próbuje też M namówić ale jeszcze się nie daje:-(:baffled:
Kate gratuluje zaliczeń z takimi wynikami. A co do dzisiejszego wykładu, poprostu takie tematy mnie rozpierdzielają.

Ciężaróweczką życzę dużo świetnego samopoczucia i zdrówka.

Ja jakoś nie miałam weny do pisania. Wczoraj byliśmy na 30 mojego brata i imprezka coraz lepiej się rozkręcała i nagle tel (po 23) ze małą wstała i niechce spać i musimy wracać:baffled: I tyle z imprezki a tak fajnie było:-(

reklama
No wiesz:dry: Nie skomentowałam boś sama była świadkiem jak kupowałam reklamówki pyszności róznistych w tym nawet czekolad jeszcze w 2 i 3 m-cu:-p:-p:-p
Żarłam jak opętana, a teraz na to patrzec nie mogę:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry