reklama

mamusie grudniowe:)

Witam i ja po weekendzie

Sa_raa niezłe miałaś przeżycia:szok:

Aeyne mi sie podoba łóżeczko;-):tak:

Czarna jak tam beta? Chyba niespeniałaś co?:angry::angry::angry:

Co do zachcianek ciążowych, zarówno z Niki jak i Laurą bylo całkowicie inaczej i byłam pewna ze to drugie to mały facecik bedzie a tu kolejna dziurka. tak wiec tu trzeba z przymrózeniem oka patrzeć;-). Ale każdej z zaciążonych życze tego czego pragną.

reklama
hehe, agutka, na zakupy to mnie zawsze nosi ;-) zaraz wlasnie sie zwijamy z Fiolkiem, jedziemy do lekarza, potem odstawiam go do domu i smigam na zakupy i samej do lekarza tez ;-)
dzis taka ladna pogoda, ze grzech siedziec w domu ;-)

Dita... a to ty nie wiesz .... Galeria BabyBoom to co na górze na pasku się pokazuje - zobaczyłam Dita podpis i weszłam no i tam byłaś Ty i dziewczynki i takie jakieś ruiny i kwiatuszki:tak:

Witam po weekendzie:-) U nas fantastycznie, bylismy wczoraj wszyscy na basenie :tak:Bruno mial ogromna frajde, najpierw plywal z kolem a pozniej z nami - trzymalismy do pod paszkami i machal raczkami i nozkmi probowal sie odbijac:tak: Super:-) Bylismy w szoku jaki dzieci maja instynkt jak w wodzie sie zaachowac. teraz bedziemy jedzic co niedziele:-)
i D. zabronil wydawac rzeczy po Brunku- fotelik, chodzik itp:blink: - mamy trzymac dla nastepnego:happy: kiedystam:laugh2:
i tez chce do fryzjera:sorry2::dry: ale to w lutym bo jade na 2 tyg do polski- musze miec operacyjnie usuniete wszystie ósemki:szok::szok::crazy::crazy: bo mam za mala szczeke i teraz mi rosna i nie moga urosnac bosie nie mieszcza i jak sie tak ryja to mi zebky krzywia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roni 3maj sie dzielnie:tak: bedzie ok:tak:
Kasia z ty tez sie 3 maj
Pingwinku duzo sil i zdrowka

ja tez fatalnie sie czulam w ciazy- slabo, zawroty glowy, zgaga, mdlosci i napady glodu:dry:

Lucky jak juz malo casu do konca!! ale ten czas leci:szok: jej ale sie ekscytuje jakbym to ja miala niedlugo rodzic:laugh2:

Kamila nic sie nie matrw falszywcami:blink:
Aenye- podziwiam za energie:tak:;-)
Kate niezle zryta baba!!! kto ja tam zatrudnil??? szok:crazy:

Milka, Atol tez bylam niedano na iprezie z liceum.... porazka:dry:

Nic, lecimy na spacerek bo piekna pogoda:happy: Milego dnia!!!!

Kasu bardzo sie cieplo na sercu robi czytajac ze u Was sie tak uklada.

Bylam u gina. Potwierdzil ciaze na USG. No i mam pierwsze "zdjecie" naszego ktosia :-) Nic wiecej nie mowil tylko dal jakies prochy na nudnosci i zaparcia bo go o to prosilam. Nastepne USG za 5 tyg. Ach jak ja sie boje tych USG w 12 tygodniu.

reklama
Ja tylko na chwile :-)
Sie przywitać i zobaczyć co u was
Ciężarówki patrze zachcioanki maja ;-) zycze samych udanych dni bez mdłosci, zgag, bólow krzyrza i innych znanych tylko przypadłosci ciazowych
Kasu super ze u was super no i fajny dzien mieliscie :tak:
Kate ale wykład no w szoku ciezkim jestem :sorry2: ciekawe czy on sie seksi tylko dla powiekszenia gatunku ludzkiego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry