reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinku kocham białe złoto!!
Super niespodzianki i super, że wszystko się układa
a Malutka pomału pomału wróci do ideału (ale mi się rymło:-p)

reklama
Alez jestem padnieta...niedawno wrocilam z zakupow. Jak ja nie lubie lazenia po sklepach.

Pingwinku mezus pierwsza klasa. Tez uwielbiam biale zloto.

Ja tam uwazamze klotnia od czasu do czasu oczyszcza atmosfere.

Hej dziewczyny
Spokojny czwartkowy wieczor....:sorry:

Gudniowki,grudniowki,grudniowki
Cos tu sie na tym forum pozmienialo i to sporo.Dlugo mnie nie bylo atu jakies Sondy,przyklejanki,wycinanki.Nie za bardzo wiem po co to wszystko.
A moze to efekt jakiejs podniety BBoskiej ...netoholizm
easy girls

A tak wogole to sie troche stesknilam za mamusiami z brzusio-grudnia 2006
NAjslodsza kropelka z nowosci to freszowski watek "mamus po raz kolejny"...
Jestem w szoku ze juz tak duzo nowych zafasolkowanych buniow.
Ogromne,przeogromne gratualcje dla mamus i tatusiow rzecz jasna.

szmnie...znalazlas..No!;-)

wspolczuje klotni z mamami, tak dlugo jak mieszkalam z moja to byly przenarozniejsze jazdy, ale sie polepszylo odkad sie wyprowadzilam i od kwietnia to nawet jednego spiecia nie bylo! Z J za to bywa kilka dziennie ale jak napisalam wyluzowalam i juz nie jestem zawzieta, wole pierwsza wyciagnac reke niz sie boczyc w nieskonczonosc...

Dzis mily wieczor u nas J sis nas odwiedzila i bylo super, lubie takie spokojne, leniwe wieczorki w gronie rodzinnym ;) Naprawde ten dzien zliczam do udanych bo jakos humorek dopisuje, lubie byc taka zadowolona z zycia ;) i Wam tez tego zycze!

Asia czill jak widzisz laski staraj sie nie wracac do tego co bylo...ja wyciagnelam jeden wniosek po tym wszystkim, nie wyciagac pochopnych wnioskow i nie osadzac po pozorach i na moj gust wyszlam z tego z w miare czystym sumieniem :tak:

dla mnie ten dzien to masakra

w pracy strasznie, w domu strasznie

na szczescie juz glony spia, a ja sie relaksuje z moim ulubionym bialym ruskiem:-D

kurna Atol pisalam juz zawssze sie wkurzzam jak piszesz o rusku!!!! jakos zal mi te 70 zyla na kahlue wydac hehe choc to moze zade n kosmos bo i tak codziennie jakies piwko idzie...musze sobie uzbierac aaaa i kupic kruszrke do lodu bo rusek z calymi kostkami nuda ze szok ;)

70zyla ale na ile starcza bo duza butla:-D

ja wlasnie dzis zakupilam bo sie nam bylo skonczylo

i prosze od razu humor lepszy:-D

i znow molestuje mojego T ze chce 3 dziecko:-D:-D:-D

reklama
U mnie spięcia i kłutnie z M były, są i będą. A najlepsze są przeprosiny i godzenie:rofl2::-D;-)
Z mamą się niekłuce bo się mało widujemy:-p

Jukka to tylko pogratulowac sprytu córki:))

A mi sie nic niechce idu M ciuszki wyprasowac:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry