reklama

mamusie grudniowe:)

Anitko - no problem:-D icieszę się, że mogłam pomóc
Lucky - mocno buziam:-)
Sugar - w sumie, to fajnie miałaś:tak:
Patrycja - no strasznie mi ciebie żal:-(
Kinga - idź WRESZCIE do DOBREGO lekarza!!!

Kogo pominełam?

reklama
kate - mnie:baffled::baffled::baffled::dry:;-)

A co tu taka cisza? Witam z kawą z mlekiem NAN bo kuźwa nie mam innego, dziś w domu się ,,nudzę" a prawdę powiedziawszy to próbuje go od rana odsyfić;-)

Cześć kobitki
miałam wczoraj urlopik, co prawda tylko jeden dzień ale zawsze coś, byłam u koleżanki co ma takiego brzdąca jak nasze dzieci... no starszy o 4 mc, Alicja sie wyszalała a potem padła ....... spać poszła głodna spała 2 godź i spała by dłużej ale ją obudziłam bo chciałm iść do sklepu, mam nadzieję że za te 4 mc różnicy Alicja nie będzie taka jak Maksymilian wszystko moje... nie ruszaj...i płacz :szok:

Kate gratki za - 5 z pracy:tak:
Dita gratki kasiorki:tak:, u mnie nie ma szans:baffled:
Kinga weż się za siebie :wściekła/y:, od kąd ja już słyszę o tych problemach tylko do dobrego lekarza.... poszukaj popytaj... bo tak w ciemno to nie wiem u nas w Radomiu tragedia z dobrymi lekarzami....:angry:
aenye - widzę że już o niebo lepiej, gencjana hihihi :sorry2::shocked2:- odnowa biologiczna narządów płciowych , humorek dopisuje i od razu za robotę chcesz się brać........:-D tylko co z tymi zawrotami, może jakiś ucisk na nerw , maluszek się kręci i może gdzieś ciśnie co...:confused:

Dita jak będziesz u sugar wyściskaj odemnie Eli , Iggi i sugar też - no i po buziaczku koniecznie:tak:

Heja! Ja dzis jade na seminarium dyplomowe, az sie boje.
Nie mam pradu, nawet herbaty nie mam jak zrobic.
Zycze wszystkim lepszego dzionka niz mi sie zaczal.

hejo...zrobilam sobie przerwe w czytaniu i was nadrobilam :cool2:

Kinga do lekarza marsz, nie mozesz tak dlugo sie meczyc!

Ditka, Sugar zazdraszczam ;) spotkania, veri macz :tak:

A ja mam urlopik w poniedzialek bo mama musi jechac do pracy zastapic pracownice i bede sobie z moim kochanym glonikiem w domu urzedowac, ale sie ciesze pierwszy wolny dzien, od listopada z moim malym Agatonkiem!!!

Nonek zycze zeby dzien sie lepiej rozwinal niz sie zaczal :tak:

Nieistotna a o mnie pamietasz???

hejo :-)

Agutka - hehehehe ;-) dobre z ta odnowa :-D a co do roboty to wlasnie mi sie nie chce i w tym problem ;-) matko, az nie chce myslec..

Dita, dajesz rade zz tym nanem!? jesu, ja nie moglam zdzierzyc, jak sobie raz zrobilam.. ;-)

nonek
, czego sie boisz..? trzymam kciuki :tak:

buziam rannie :-)

Też witam kawusiowo:tak:

Och... Ditka - no gratulejszon szkolenia i meetingu z Sugar, veri macz /Agaton;-)/
Nonek nie martw się, pościemniaj i będzie git:happy2:

nie mam na nic czasu:baffled: a jutro szkoła
właśnie siedzę i przygotwuję wsie sprawy do rejestracji Stowarzyszenia:-D
łomatko ile tego jest:dry:

Kiss

reklama
kasia_z mialam napisac o lacibios femina i mnie sie terz przypomnialo:-D

producent twierdzi ze lek zawiera dwa specjalne szczepy bakterii kwasu mlekowego ktore posiadaja zdolonosc kolonizacji nablonka pochwy i ukl pokarmowego, wiec lykasz a to i tak sobie osiadzie tam gdzie trzeba (tak twierdza)

jest to Lactobacillus rhamnosus (to co w Lactovaginalu) i Lactobacillus reuteri

pozdr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry