K
Kinga85
Gość
no a my z mężem bierzemy sie za piecznie karkówki 
Filo zasnął wiec zrobimy już troche.

Filo zasnął wiec zrobimy już troche.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

plus tabcin na dzien i na noc (oddzielne), i standardowe herbatki z miodem, cytryna, czosnek z cebula itepe.. w sumie te leki troche kosztuja, ale dla mnie lepiej wydac na to niz na antybiotyk..

Decyzja przedłużony antyb + zdjecie RTG . Jak to usłyszałam szok i już nic do mnie nie docierało co i jak (sądziłam że wsio ok). Więc lece tradycyjnie do ośrodka na RTG a tam zonk: to nie tu
. Więc szukam dalej nie moge znaleść. Ok jestem na RTG Fak
zapomniałam że ja cieżąrna i nie mogę być obecna. Fak mąż w delegacji i co teraz. Sciągam siostre. 

wiec smecta dodatkowo. Jest popołudnie zaczynam odczywać dyskomfort. Zaczyna i mnie ganiać.
I h.... dopadło mnie żyga... i sra.... Normalnie niewyrabiam na zakręcie. Sama z dzieciarami. Wzywam mame do pomocy.

Lekarz mnie uspakaja. Odstawił wszystkie leki. Zostały tylko wziewy Berodual, Mukosolwan. do tego Smecta i Lakcid. Powiedział ze leczenie potrwa nawet tydzień. Ale trzymać mała w domku 2 tyg.