Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas od dawna jedna drzemka przedobiednia, ok 13. spi od godziny do dwoch. i jak nie dospi czy nocka ciezka, czy spacer wieczorny to jeszcze ok 18 kimnie na chwile, ale to mega rzadkosc :-)
a mi jakos z tym lepiej, zawsze musialam dwa razy dziennie sie pilnowac, zeby mial sie gdzie wyspac spokojnie, a teraz lajt, po obiedzie ok 15.30 mozna wyjsc z domu
bo do 13 to ja sie ogarniam i chate ;-)
czesc dziewczyny!
jaka u was pogoda? bo u nas paskudna, desz pada i wietrzysko wieje
W tygodniu ide na badanie ginekologiczne,wyjasni się.
Mój Filip też już od dłuższego czasu śpi w ciągu dnia raz dziennie około 11-12 i śpi 2h
Dzisiaj mam troche roboty w kuchni bo jutro przychodzą do nas rodzice na obiad. No cóż my też musimy czasami ich zaprosic no nie;-)
Ja pierdzele, co u nas sie dzieje! Masakra. Zaczelo niedawno wiac i to z takim impetem, ze az sie boje. Pradu oczywiscie znow kurna nie mam i zaraz mnie szlag trafi. Szczegolnie, ze nic nie robia przy slupach. A wylaczyli jeszcze przed wiatrem. Nawet nie posprzatam za bardzo. Rolety zasuniete, ciemno jak w ... Ogolnie chyba pojsc w slady Manki i polozyc sie do lozka.