reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
lucky pamietam jak czekalam ostatni tydzien przed ;-) ciagnelo sie i ciagnelo....
ale bedzie dobrze

nieistotna trzeba bylo powiedziec babie: " tak bijemy go i chodzzi niedozywiony, czasami tez daje mu palic ze mna szlugi" - niektorzy niestety mineli sie z powolaniem a prawdziwych oddanych lekarzy jak na recepte

roni wspolczuje niekanczacej sie batalii wirusowej

pokazcie dzieciaka z usg!

Lucky jeszcze chwilka, jeszcze momencik....
doczekasz się:-)

Wiem wiem;-)

lucky pamietam jak czekalam ostatni tydzien przed ;-) ciagnelo sie i ciagnelo....
ale bedzie dobrze

No masakrycznie się dłuży. Najgorsze że kilka tygodni temu lekarz kazał mi lezeć by mała przed 36 t sie nie urodziła, bo za mała itp itd, bo rozwarcie, bo moje zdrowie podłe ... A tu lipa oooo. 39 skończony i nic:baffled:

No chłopaki jakoś fajniej i szybko się rodziły:rofl2:

Jezu ja nie pisze co u mnie, bo nie mam czasu sie po d podrapac.
Szkola szkola bachory stary budowa itp itd.

Nieistotna wspolczucia dla Filipka. Niestety jaka ta baba by nie byla, po czesci miala racje, po kilku dniach nic sie nie zrobi. Niestety. Ale z tym biciem to przegiela. Fakt. Ale moze to przez te nagonki medialne. Manka juz 1000 razy powinna byc podejrzana o znecanie. Lacznie z wypadkiem jak bylismy na spotkaniu bb w gorach.
Lucky bedzie git. Znasz przeciez juz przeciez ten bol. Pamietacie Roni? Ile sie biedna nameczyla? To tylko ja taki ekspres bylam.
Roni to co dziewczyny juz pisaly, + ten caly pulmex baby jest super. Nie jest taki "agresywny" jak wicki i tym podobne. A dziala super, lepiej sie malemu bedzie oddychac. I tak jak Kasia pisala, pic pic i jeszcze raz pic. Inhalowac, "parowac" powietrze i ogolnie "wyrwac chwasta" wirusa. Trzymam kciuki. A pozniej jak mozesz to podawaj mu tran ( mollersa czy jakos tak jest super), na podawanie syropow jest dobra strzykawka od antybiotykow. Bokiem polika na koncu wstrzykiwac. I bioaron c jest naprwde dobry, naprawde dziala, uodparnia, wzmacnia i jest zupelnie naturalny.
I zmien przychodnie, koniecznie.
kate ty to sie chyba bardzo nudzisz....;-)

hej
dzieki wszystkim za mile slowa
lekarz mial przyjechac do nas na wizyte o 18, ale oczywiscie sie nie zjawil
Jasiek spal z przerwami na lekkie jeki jak mu gdzies glut zalegal
Marek go fridowal i chyba tyle nocnych zabiegow
wstal o 6.30 czyli ostatnio standardowo
leci mu z nosa dalej woda, kaszle poki co 90% mniej niz wczoraj
mam mniejsze spazmy zeby go odeslac na 3h do kuzyna bo nam szafe montuja :sorry2:
mam nadzieje ze sie nie zagluci bardziej od przejscia do bloku obok ;-)
jeszcze raz dzieki

Lucky ja lepiej nie mowie kiedy urodzilam hyhy

Patrycja, mowilam ze przystopuje
i napewno jest sliczny :-)

i powiedz mi laska czy cos konkretnie potrzebujesz, czy mam wybierac co ladniejsze poprostu, bo te poczatkowe ciuszki to mam zwykle z dlugim rekawem, ale potem multum koszulek 68, tylko ne wiem czy chcesz cos konkretnego czy pakowac jak leci co ladne? bo mam fajne bojowkki, dresiki, butki ze snoopym itp
jak ja mam wybierac to pakuje te ladne ciuchy jak leci
mysle ze jutro ew pojutrze o ile Jasiek zdrowiem pozwoli zapakuje torbe
i jeszcze mi napisz do jakiego rozmiaru chcesz

Roni, dacie radę bez lekarza :tak: To nic groźnego, przejdzie spokojnie. :tak: Fajnie że mniej kaszle, choć to może być po nocy i się zaraz rozkaszleć znowu, także się nie przejmuj jakby się tak stało.

Ja odstawiłam leki, bo mi się młode przestaje ruszać od nich - niby wszystko ziołowe, dla kobiet w ciąży, ale już mam spinkę, więc heh. Umówiłam się do gina na czwartek, kiedyś trzeba tam poleźć kontrolnie ;-)
Dareczek mi pluje krwią z lekka od naszego fajnego wirusa, myślicie że to coś groźnego? Bo ja stwierdziłam że pewnie polekowo coś mu siekło w naczynka...
W ogóle wczoraj popił sobie Acodin z okazji tłumienia kaszlu bo rozprawa 3h, a kodeina i tussipecty odpadają bo samochód, no i mówi, taki jakiś fajny ten syropek, całkiem przeszło i dobrze się czuję... po czym wykrył że ma w składzie morfiny pochodną (wg dziewczyny z pracy co ma lekarza chłopa) :-D No beka, a na ulotce nie ma przeciwskazań do prowadzenia pojazdów :-D

W ogóle nie wierzę że to już prawie półmetek ciąży :szok:

reklama
Kasia, pewnie ma podraznione tam wszystko i dlatego ta krew

Ja czulam ruchy od 9 tygodnia, a potem nic az do 18... co sie spazmow najadlam z okazji mojego panikarstwa to moje, do tej pory Mala sie okropnie flegmatycznie rusza

Ja nie wierze ze juz maj za pasem, a ja w czerwcu rodze...
strasznie szybko ta ciaza leci
tym bardziej ze brzucha dalej prawie wcale

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry