reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej :)

Bylam dzis na kontroli u gina.. wszystko dobrze.. mam wykonczyc zelazo i nadal lezec ale szyjka grzecznie juz stanela na 1,5cm czyli nie jest zle :)
Synus rosnie zdrowy :)

Plecki mnie bolą okrutnie, czyje sie jakbym miala dzisiaj juz rodzic. sapie jak lokomotywa.. :)

nieistotna! to reeeewelacja! sliczny, zdrowy synus :-) i o to chodzi!
ja tez sie tak dziwnie czuje dzisiaj. ale licze na to, ze przejdzie.

ja juz sie nei moge doczekac usg w czwartek!!! zobacze mojego cudnego synusia w 4d :-) suupcio!

oczywiscie nie pojechalam tez na zajecia - grrrrrrrrr, co ze mnie za leniwiec! kazalam sie wpisac na liste i juz... boziu, oby mi sie tak nie zdarzalo czesciej... najgorsze miec zajecia tak na 15... dol! czlowiek normalnie nie moze sie wyrobic z niczym i caly dzien do d...

A tak wogole to okazalo sie ze jest sezon na Filipkow bo namnozylo sie ich dookola i zastanawiamy sie czy nie nazwac maluszka inaczej
Wars
Na poczatku mial byc Filip Wars Sawa a teraz myslimy czy nie dac Wars na pierwsze

dziewczyny bylam w sobote na tym usg. niestety dzidzia jest juz za duza, za duzo jest tez wod plodowych i bylo bardzo niewyraznie wiec mialam robione tylko zwykle usg.
jajeczka potwierdzone, maly wazy ponad 1600g :-) .
wedlug usg maly ma duza glowke, wymiary odpowiadaja 34 tyg czyli miesiac wiekszy niz powinien :szok: reszta jak 30 tydz.
lekarz mowil ze wszystko ok, nie ma sie czym martwic, ale to jakies takie dziwne mi sie wydaje.
powiedzial tez ze pod koniec ciazy musze zrobic usg bo moze byc bardzo duze dziecko i byc moze trzeba zrobic cesarke.
slyszalyscie o takich przypadkach? zeby taka roznica byla?
wedlug usg wychodzi mi termin na 1 rgrudnia!

przykro mi, Filip juz przyobiecany ;-)

Kicia - nic sie nie martw, dziewczyno!!! teraz to pewnie sie bedzie bardzo duzo takich "anomalii" i malych ufoludkow teraz sie namnozy :-) dzidzia nierowno rosnie i to jest jak najbardziej normalne! a pewno nie urodzisz miesiac wczesniej, chyba ze z zupelnie innych powodow.

ale mnie zmartwilas, ze nic nie bylo widac na 4d... kurcze... :-(

jaaaaaaaa, wlasnie leca u mnei "rozmowy w toku" i widze, jaki spory brzuszek ma Ewa!!! szok, w ogole nie wiedzialam, ze ona w ciazy biega :-) troszke mnie tylko zastanawialy jej ubrania ostatnio :-)
(nie znaczy to, ze ogladam RwT czesto, po prostu ostatnio tak jakos trafilam ;-) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry