reklama

mamusie grudniowe:)

jurcze ..aenye mam nadzieje, jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam!!

tez sie zdziwilam, ze nie widac na 4d, ale u kate_less bylo ladnie widac.
moj maly byl w dodatku zle ulozony!
nie martw sie pewnie sie uda podladnac filipka :tak:

reklama
Kicia napewno bedzie wszystko wporzadku, ja sie martwilam tym ze moj synek jest wciaz duzo za maly i doktor stwierdzil ze taki ich urok i ze maluchy czesto rosna takimi zrywami...
najwyzej wyciagna tego Twojego duzoglowego geniusza przez brzuszek :)

Imie Wars rzeczywiscie jest orginalne i pasuj swietnie do jego nazwiska Sawa
Wars Sawa :) tylko ze nie mozna go zdrobnic i dlatego sie zastanawiam

Kicia - ale szkoda! u mnie przecież dzidzia jest też taka duża jak u ciebie i do tego /co widać na filmach/ pępowina przeszkadzała okrutnie, ale bez problemów zrobili to usg 4d. Może spróbuj w Wałbrzychu? usg robią codziennie od 11:00 do 13:00, ale musisz się umówić, tel. 074 8877108.
Aha i nie martw się CC, jak ma być to będzie.

Nieistotna - to rzeczywiście super! Wars Sawa!!! A możesz mówić Warsik, Wawek, Wawuś, zawsze coś dobierzesz...

kate_less dzieki ! zadzwonie jutro i zapytam, ale raczej nic z tego nie bedzie :zawstydzona/y: bo oni tam maja super sprzet tylko poprostu mam duzo wod i przez to obraz jest niewyrazny.

dziewczyny nie martwie sie ewentualna cesarka, tylko 4 tyg roznicy w wielkosci glowki to jakos strasznie duzo mi sie wydaje!
musze isc do mojego gina na usg, zobaczymy co on powie!

..aenye ewa ma chyba termin jakos na listopad, czyli tak kolo nas!

Kicia napewno będzie dobrze, ja słyszałam, że każde kolejne usg jest mniej wiarygodne i duże odchyły od normy pokazuje a więc głowa do góry.

Ja swoje szczęście będę w pon. oglądać:tak:Już się nie moge doczekać

Ewa to chyba jakoś 2 dzieciątko już będzie miała:confused:

Nieistotna imię bardzo orginalne:tak:

Kicia - nie martw się. Moja kuzynka ma synka (urodzony w 29 tc), od zawsze miał dużą główkę, podejrzenie wodogłowia, karłowatości, i innch pieruństw.. Co kuzynka z tego powodu przeszła, to tylko ona wie... Mały miał chyba 3x USG przeez ciemiączko robione, zawsze wychodziło ,zę jest zdrów jak ryba. No i tak jest. Ma już 1,5 roku, wspaniale się rozwija, główkę ma w granicach normy (centyli) i lekarze dali sobie już dawno spokój ze straszeniem kuzynki. To indywidualna sprawa każdego z dzieciaczków.Nie wszystkie muszą byc idealnie ksązkowe.

Nieistotna - bardzo orginalne, ładne imię, ale jestem za Filipkiem;)

aenye - tak jest, pilnuj Filipka, hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry