reklama

mamusie grudniowe:)

No ja po dzisiajeszej nocy mam dosyć
Pojadłam sobie wczoraj surowej papryki z solą i coś mój brzuszek nie chciał jej przetrawić a do tego jak tyklo się położyłam to Synuś tak wywijał ugniatając bunia, że myślałam już, że się bez pawika nie obejdzie no ale jakoś się dziecie uspało i dałam rade usnąć:baffled::eek:
A takto jest takim wierciochem skorym do zabawy, że mam czasem wrażenie, że on całe dnie nie śpi diabełek jeden...i podobnie jak u ..aenye cokolwiek zjem i zaczynają się tańce...:dry:

reklama
A ja mam taki dzień do dupy! nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy... nie smuci... no nie wiem o co chodzi :-)

ale sobie poradzę...

A, i zaczęłam ósmy miesiąc !!! WOW
wg OM jestem w pierwszym tygodniu ósmego miesiąca
wg USG jestem pod koniec drugiego tygodnia ósmego miesiąca

ale i tak jest fajnie...

może któraś rzuci jakimś dowcipem na poprawę humoru???

Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi -

słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 000 000 złotych,

bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę...

- Tak? A po ile dają inni kierowcy?
- No tak po 2 -
3 litry...

Facet domyślał się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał aż wyjdzie z domu, po czym biegiem wskoczył do taksówki i kazał taksówkarzowi ja śledzić. Chwile później wszystko stało się jasne - jego żona pracowała w agencji towarzyskiej!
Powiedział do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobić stówę?
- Jasne! Co mam robić?
- Wejść do agencji, zabrać moją żonę i wsadzić ją do taksówki, po czym zawieźć nas oboje do domu. Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później, drzwi agencji z hukiem się otworzyły i wyszedł taksówkarz trzymając przewieszona przez ramie kobietę, która gryzła, kopała i wrzeszczała przez cala drogę do taksówki. Taksówkarz otworzył drzwi samochodu, wrzucił kobietę do środka i powiedział:
- Trzymaj pan ją!
A facet krzyknął do taksówkarza:
- To nie jest moja żona!
- Wiem k### to moja! Po twoją teraz idę!

Spadający jak kamień spadochroniarz krzyczy do mijanego w powietrzu kolegi:
- Mój się nie otworzył! Szczęście, że to tylko ćwiczenia!

hej dziewuszki!
gratuluje 8 miesiaczka :-) jejku, jeszcze tylko 1 i mozemy sie wsiego spodziewac..

ja tez mam dzis jakis dzien do d... pogoda gupia, jakos tak szaro za oknem, leb peka... i jeszcze chcialam dzis noga karton przesunac i cos mi tam przeskoczylo jakby w pachwinie? wiazadle? teraz nak#$%^&# jak nie wiem, nie moge normalnie chodzic, tylko powlocze ta gira... no fak fak fak... juz probowalam ja "cwiczyc", podnosilam do gory, schylalam sie, no zeby "odgiac" to g.. i nic...

i spoznilam sie na zajecia, bo tak zamulam od ranca... k#%$%!!!

i jeszcze zle sie czuje ogolnie, jakos slabo mi, serce mi wali mlotem juz od kilku godzin, mam mroczki przed oczami... :< :< :<
a musze jeszcze do gdanska jechac na 1-sze zajecia, pewnie na 15 min tylko.... :< :< :<

az mi sie ryczec chce.... przez takie idiotyzmy....

Dita to bylo dobre. ja daje 5 litrow. I tylko nie wzywac zadnej strazy pozarnej.
Kate_less chyba wszystkie mamy czasem takie dziwne dni. Ja wtedy puszczam muzyke, pzrewaznie jakies dyskotekowe. Wlaczam filmy na dvd nigdy w zyciu, lub dziennik Bridget Jones. Czytam ksiazki , nie tylko zwiazane z dziecmi. Albo sobie poplacze. :sick: . Takie bzdety, ale pomagaja.;-)

Dita - ja nawet caly bak bym oddala. ale nie daloby sie tak dwoch kaczek na jednym ogniu upiec???

kurde, aga1401, dobry pomysl.. wlaczylabym sobie jakis fajny filmik (najfajniejszy na zle dni dla mnie "to wlasnie milosc"), ale nie mam czasu :( do dupy...

Się obśmiałam... dawać jeszcze:-)
ja daję też 5 litrów...

popłakałam sobie wczoraj, a dziś to pół-leżę z moim laptokiem i pisze do was... może mi przejdzie
jakieś mam niskie ciśnienie... mogę wypić drugą kawkę???

Kurde ja mam dziś extra humorek, słonko świeci, nie ma u mnie ani jednej chmurki, mam puszczone disco (ale nie takie z dupy umcyk umcyk) i sobie sprzatam. Noga mnie nak..wia od rana ale spoko nie ma co się nad sobą użalac gdy jest tak piknie. Kobity więcej optymizmu :-D zobaczycie jak przyjdzie deszczowy listopad dopiero bedzie z dupy!!! Gratuluje Mamom 8 miesiąca :-D :-D :-D Dita kawał o kaczce extra już go wysłałam dalej ;-)

reklama
ja mam niskie od zawsze. A na kontrolach u lekarza nie przekracza 110/70. Ale na porodowce bede miec 200/100.
2 Kawa, malutka nie zaszkodzi pewnie. Mala lampka wina tez jest dobra mowia.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry