reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no się wkurzyłam normalnie na gin Czarnej.
Jak może ot tak sobie powiedzieć, że dziecko wydaje jej się za małe, bo nie kopie mocno???
Tylko na podstawie USG można stwierdzić wielkość dziecka i to w przybliżonych wymiarach. A ta straszy od razu przez jej ,,widzimisię" CZarną położeniem do szpitala...
Moja córcia też przyszła na świat w 42 tygodniu z wagą 3250, więc była jeszcze miniejsza. I nikt mnie nie straszył żadnymi nieprawidłowymi wymiarami!!!

A ja jeszcze zapomniałam dodać, że ja też mam rozwarcie zewnętrzne na palec, wewnętrzne 0 i jakoś na razie nie musze plackiem leżeć. Zobaczymy w przyszłą środę - wtedy ja mam wizytę, ale nie sądzę, abym została tak nastraszona jak Czarna.
Kurde, z takim rozwarciem z Alą chodziłam od 26 do 42 tygodnia!!
Oni to najlepiej nastraszyć potrafią, albo na oddział położyć, bo ma wtedy święty spokój.
A psychika przyszłej mamy???

No własnie kate_less to miesiączek, jak to ładnie brzmi ;-)
A z tymi małymi dziećmi to bym dała na wstrzymanie. Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam 3 tyg temu że lekarz zmierzył mi brzuch cm i powiedział że bardzo mała dzidzia i co??? w 3 tyg brzuch strzelił a i na USG wszysciutko było w normie. Doczytałam się tylko że udko ma małe dosyc ale nie zaważyło to na terminie porodu zgodnym z USG:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry