reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Co to wszystkie obrazone na bb czy co?

Roni kurujcie sie, mam nadzieje,ze szybko dojdziesz do siebie i pojedziesz do mamy. Trzymam kciuki.

Ja wlasnie koncze gotowac pyszny kapusniaczek. Majerana spi na szczescie.

Cześć kobity

Czytałam wszystko i zdrowia Wam wszystkim. Udanego zlotu czarownic.
Dziweczyny co do smarowideł nadupnych, to zastosowywuje sie do wszystkich waszych wskazówek, mam w domu wszystkie podane przez was leki procz Alpiki. Dzięki Wam bardzo kochane.

U mnie rotawirusy żniwa zbierają.
Czyli mamy przesrane i to dosłownie. Wszyscy procz Motyla.

Znowu cyrk w całości w chałupie.

Ale oby do soboty;-)

Hej
U nas wszysko jest ok,wszyscy zdrowi i oby tak dalej.My właśnie wróciliśmy ze spacerku i zakupów oczywiście a kupiliśmy kilka prezentów dla rodzinki z Polski i takie tam pierdołki dla mnie hehe...:-)Lubie zakupy ale strasznie mnie męczy to chodzenie o sklepach,przymieżanie i stanie w długich kolejkach.A tak to dzien mija spokojnie,mąż w pracy a ja gotuję zupkę na obiadek.Pozdrawiam

Hej
Ja nie mam czasu , koniec miesiąca w pracy dużo roboty, ale u nas dzisiaj tragedia:-(, Aleńka poparzyła się wrzątkiem , ma oparzoną rączkę po wewnętrznej stronie rączki , wspięła sie na blat w kuchni i sięgnęła po herbatkę , stała daleko ale......, na szczęście nie wygląda to tragicznie , ale poparzenie jest i bąbęl ogromniasty był i pękł:-(
Strasznie było....byłam u lekarza dała maść, a jak by było gorzej wieczorkiem to mamy jechać do szpitala na chirurgię:confused:....ach.....

agutka - brrr, causy w rączkę, no i jak Ala???

No jeśli taka cisza, to ja pogadam, hehe, moja pociecha mnie zaczyna śmieszyć jak Pepe kasię:-D. Rozgadała się jak nigdy, a priorytetem są pytania ,,tóla godzina?" ,,mama, co łobis?', ,,dzie tata?", ,,kiedy tata łóci?", jak kończe rozmowę przez telefon to pyta ,,to to był?''a jak ostatnio stanęła na wadze elektronicznej i spojrzała na wyświetlacz to ,,ile minut?"
Zrywamy boki z niej:-D:-D:-D

AgutkaP bardzo współczuję Tobie małej Ali,trzy mam mocno kciukasy aby się szybko zagoiło i oby jak naj mniej bolało Aleńke bo pewnie szczypie albo coś takiego.....buziaki i zdrówka życzę.

Dita- śmieszna sprawa z takimi dziećki jest,bardzo dobrze Ciebie rozumiem że zrywasz boki ze śmiechu:-)u mnie jest to samo jak Alan zaczyna mówić to smiechu jest nie miara:-)buziaki dla was

Wszystkim mamusiom i ich pociechom życzymy przyjemnego wieczoru i gorąco pozdrawiamy

reklama
ojjj widzę, że nie tylko ja nie mam czasu aby zagladać tu na bieżąco :sorry2:

kurcze ale się juz jaram spotkaniem co tam pisanie na forum ! Nie ma to jak wspólne gadanie i picie pifka w piekiełku :-D

buźka dziewczynki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry