reklama

mamusie grudniowe:)

Ja sie na temat kredytow nie wypowiadam, bo byscie z krzesel spadly. Ale my znow z mezem myslimy, ze do odwaznych swiat nalezy. I kto nie ryzykuje ten nie ma. Racjonalnie oczywiscie.

Manka dzis znow miala wypadek. Spadla z pierwszego stopnia drabinki (wejscie na slizgawke), tak nieszczesliwie upadla, ze sobie porysowala caly policzek. Nawet na poczatku nie wygladalo to zle, teraz dopiero wylazly wszestkie zaczerwienienia. Wyglada jak maly recydywista. Normalnie wyrodna matka jestem. Akurat podchodzilam Julce pomoc na hustawce a tu bec. Na szczescie nie bylo duzo placzu.

I na dodatek mam mega lenia-spiaczke. Nie wiem co sie dzieje, ale zasypiam na stojaco.

reklama
:-) u nas kredytów 5 km :-D:-D jeden goni drugi ale gdyby nie to to nic bysmy nie mieli i jakos nie przeraza mnie mysl ze ostatni kredyt spłacimy juz za 28 lat :-D:-D cały swiat to jeden wielki kredyt :cool2:

kicia buziaki dla Plumka

Hej:)

o witaj Agnieszko! :)

No my też wzielismy kredyt z tym że my na 30lat ale jestem pewna że spłacimy go wcześniej:happy2: bo wszystko dobrze sie toczy w tym kierunku. A mieszkanko mamy własne i jestesmy zadowoleni. Chociaz juz myslimy o zmianie na wieksze...
U mnie ok. Praca dom... zmeczona jestem troche

milego wieczorku!

ale Helenie ropieje oko, szok az spuchniete ma, przemywam sola fizjologiczna ale niezbyt to pomaga

kasia ty chyba zakraplalas Pepe jakies krople nie pamietam jakie, napisz i czy to na ropiejac eoko bylo? cos z antybiotykiem pamietam

a co do kredytow, to jeszcze zlaezy w jakiej kto jest sytuacji, ile zarabia i takie tam, nigdy nic nie jest biale albo czarne

reklama
hej dziewczyny!

widze ze tu dyskusja o kredytach, nie kumam Maja tylko jednego jak wynajmowac komus mieszkanie na ktory sie bierze kredyt?? bo tak cie zrozumialam, jak biore kredyt zeby kupic chate to po to zeby w niej mieszkac a nie wynajmowac zeby splacic kredyt...
ja uwazam ze wszystko jest dla ludzi i z glowa a bedzie dobrze a np J sis wziela na 40 lat z kosmiczna rata miesieczna kredyt na chate, a teraz wlasnie oddali nam jakas kaske, u kogos zadluzeni, juz troche wydaje mi sie przeginka, oni to w ogole maja luz z kredytami przesadny jak dla mnie ale to nie moja sprawa ;)z mieszkaniami to tez roznie pewnie w zaleznosci od regionu, z tego co sie orientuje to w POznaniu teraz wiekszosc domki buduje, ziemia kosmicznie droga, a mieszkania juz troszke spadly na wartosci, no ale sie okaze co bedzie

Ditka ja tez dzis Warka, ale wiadomo Lech dzis gra ;) wiec trza kibicowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry