reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jejku, co za wiesci..

a nonek jest na liscie numerowej? moze jej to zaproponuj, sa_roo?

obysmy wszystkie wytrzymaly do konca... chociaz ja juz jestem taka niecierpliwa, ze chcialabym, by maly zdecydowal sie "wyjsc" niedlugo po skonczonym 36tc... juz go fce!!!!! NO!

a dzisiaj Filip ma jakis leniwy dzien i bardzo malo i leciutko sie rusza :-/ buuu... nie lubie tego :-/ (chociaz rzadko doswiadczam, przy moim temperamenckim synciu)

No hej...

Pozdrowienia i tzrymanie kciuków dla Nonka... - niech ściska nogi!!!
... a do Nieistotnej piszę codziennie eski.

Remont na ukończeniu... jeszcze tylko detale i za kilka dni /czytaj: dwa tygodnie/ wszystko będzie OK - obiecuję zdjęcia!!

Wczoraj miałam ciężką noc... rzygałam i sikałam na przemian... już myślałam, że to wody płodowe zaczynają mi cieknąć, hahaha... potem zgaga i problem ze snem... ale dziś już wszystko jest OK i nic się nie dzieje...
Po pierwsze - spałam za nisko i przy odbijaniu się... po prostu mi się, przepraszam..., cofało! A jak sobie rzygałam, to potem dużo piłam - to było powodem spędzenia połowy nocy w toalecie :):):) na robieniu siusiu.
Przynajmniej mam oczyszczony organizm z toksyn i nereczki przepłukane :):):)

Kate_less współczuje tak upiornej nocki..Ja właśnie siedze z Filipem (jeszcze z pól godzinki powinien spać)Pogoda u nas do Dup# Spać się chce jak cholera...aenye Mnie te mniej ruchliwe dni też straszą czasem ale zaraz po tym Miki tak szaleje, że odrazu mi się humor poprawiaOstatnio tak Tatusia skopał po uchu ze myślałam, że niewytrzymam ze śmiechu a ile T. miał radochy... (Mały dosłownie jak go słyszy albo jak gadam z nim przez telefon to się zabrykać chce)

Kate less, wspolczuje:baffled: i nam wszystkim. to niesprawiedliwe ze w ciazy trzeba sie tak meczyc:angry:mnie dzis kopali przez cala noc(nie mowiac juz o tych wstretnych skurczach:baffled:). mysle, ze po prostu dzieci maja bardziej i miej ruchliwe dni i nie ma takiej regularnosci ruchow jak podaja w ksiazkach(np.10 na godzine)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry