reklama

mamusie grudniowe:)

To może mój też bedzie spokojny. Po porodzie napiszemy książke wszystkie razem. Czy jest włochate - zgaga. Czy rozrabiaka - du/żo kopniaków w brzuchu i jeszcze inne się znajdą fajne rzeczy...:-D

reklama
Liluś jako brzuch był cudny, grzeczniutki i tak mu zostało:-). Jako niemowlę był przecudnym wymarzonym dzidziulkiem. Nie płakał ani razu do 6 miesiaca:no:
Natomiast Ten teraz człowiek w moim brzuchu jest przewiercipiętny! Czasem się boje właśnie tego przełozenia na charakter później:szok:
Właśnie Kate_less też się zastanawiałam nad czkawką vel ruchy. Jak to liczyć:confused:
I współczuję nocki bidulko. A na zgagę nocna miej w rezerwie rennie. Dla normalnych rzadko majacych zgagę to świetne i natychmiast działające lekarstwo:tak:

a ja dzis sobie sie sobie wybieram..hehe na usg 3d,4d
Kurcze nawet mi do glowy nie przyszlo ze takie jest mozliwe w tej mojej dziurze.No,ale okazalo sie ze jest aparatura u mojego gina w gabinecie.Wczesniej sie nie pytalam i jakos sam mi zaproponowal,wiec jestem happy.Tylko teraz nie wiem,bo bobek dzisiaj sie jakos tak ciagle wiercioli i jak sie tylkiem przekreci na 16.30 to tylko rowa zobacze:(

hehehehe nie ma mocnych, poogladasz sobie wszystko ladnie! a jak bedzie malo ruchliwy to wez wstan na moment i zrob jakiegos przysiada albo cos. powinno pomoc. ja zaluje, ze caly czas w jednej pozycji mialam to badanie, bo tylko taki polprofil nam sie udalo uzyskac.

moj Fifol niestety pory atywnosci ma rano ok. 5-6, potem caly dzien jak mu sie chce (prawie nontoper) no i standad ok 1-2, czasem, jak dzisiaj od 2 do 4.. on w ogole nie spi, serio.. a moze cierpi na RLS syndrom ruchliwych nozek? ;-) i moze podczas spania mnie kopie?.. oby.. albo w ogole mu sie nie podoba w moim brzuchu i mnie chce na sile rozciagnac :-)

oj bedzie jazda za kilka tygodni :szok:

Oj i ja też do gina dziś idę... boje się o to cholerne rozwarcie,czy mi sie nie powiększa. Jak zwykle będę zdenerwowana i mi ciśnienie wyjdzie 150/100.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry