reklama

mamusie grudniowe:)

Paragon na taxi to pewnie jak i u nas trzeba sobie zażyczyć :tak:

Agnieszka - jak twój Alan był przeziębiony i teraz zaczął gorączkować to bym się raczej bała że dostał zapalenia płuc i poszła do lekarza osłuchać. :-(

Kamila jak tam ci idzie z gnomami? Widzę że czas na bb masz, znaczy dobrze jest ;-)
U nas Piotruś już tak się fajnie Maciusiem zajmuje, aż jestem zdziwiona, bo oba takie maluszki przecież. :happy:

Atol, możesz spróbować zadzwonić a propos tych mandatów. Mój brat jak miał, a nie miał czasu poleźć to jakoś to telefonicznie załatwił. U ciebie pewnie chodzi o to kto jechał, jak pisze Saraa - bo samochód na aptekę, czyli mamę a mama najwyraźniej powiedziała że to nie ona. A czemu dzwonili to nie wiem. Może nie mieli adresu, wysłanie zapytania do Rejestru Kierowców to jakieś dużo pieprzenia, może stąd tel. ?

U mnie piękna noc, Maciek spał od 20 do 6, a Piotrul raz się obudził, ale zawył i poszedł spać dalej. Więc my się już z wyspania obudziliśmy :-)
Pogoda jakaś syfna za to...

reklama
moja mama to w ogole prawa jazdy nie ma:sorry2:

pewnie stad to cale zamieszanie, trudno jakos sie umowie w przyszlym tygodniu, bo 30 listopada mija 30dni i juz bedzie sprawa w sadzie, a nie chce jeszcze dodatkowo placic:baffled:

ech..........

macie jakies metody SPRAWDZONE na zatoki, oprocz inhalacji?

leb mi rozwala normalnie, w nosie suchutenko, wszystko siedzi w zatokach i glut na granicy gardla i nosa, suuuper

a jeszcze co u nas. :-)

zajecia z panem huelle - tak, to ten od Weisera Dawidka - fantastyczne, on poddaje temat, potem wokol tematu - luzno lub mocno powiazane - pisze sie opowiadanie. co miesiac jedno. zaje-biscie - tak wlasnie sobie wyobrazala swoje studiowanie!
i ogolnie kazde zajecia mam fantastyczne! wiec zyc nie umierac, dla mnie to istna przyjemnosc. w przyszlym semestrze i roku troche bede miala jeszcze teoretycznych gowien, ale specjalizacyjno-literackie sa zaje-biste!

i pochwale sie jeszcze Masiem - normalnie to dziecko mnie zadziwia niesamowicie, sluchajcie, on jeszcze nie siedzi, a juz sie WSPINA po meblach!! i probuje wstawac!!! no szok. wstawie zdjecia. i 'staje na glowie' ;-)

poza tym interes juz idzie pelna para i Dawida w domu nie ma calymi dniami.. i nie ma kiedy nawet razem filmu obejrzec, bo wieczorem sleczymy nad aukcjami.. ale za to kaska leci, to dobrze, bo mamy mase wydatkow przed swietami..!

buziaki!

suepr aenye ze tak sie ladnie uklada wszystko:-)

pamietam ze dla mnie pisanie prac, wypracowan, opowiadan, to byl istny horror:baffled:

nienawidze, nie moglam sie doczekac kiedy skoncze LO i pojde na studia zebym juz nie musiala pisac zadnych opowiadan:sorry2:

alez ludzie sa rozni, zadziwia mnie to nieustannie:-D

kasia, a u nas wlasnie pikna pogoda! rano zamiec SNIEZNA! pieknie bialo wszedzie sie zrobilo, normalnie poczulam swieta nosem!.. :-D a teraz slicznie slonce swieci, niebo blekitne, cudo..

atol
, no ja tradycyjnie sinupret trzy razy dziennie lycha i ibuoprom zatoki jak boli. na mnie rewelacyjnie dziala, a powiem, ze ja mam gdzies 10 razy na rok zatoki zawalone i z bolu wymiekam nieraz. plus smarowanie wickiem dekoltu i plecow na noc i owijanie szyi szalikiem. zeby sie rozgrzac, bo zatokom wystarczy sam zapach.

ostatnio w turcji przezylismy koszmar, tydzien czasu musielismy sie leczyc z zatok bez zadnych sinupretow i to byl dramat. w domu po dwoch dniach sinupretowania przechodzi. a fluki pieknie wyplywaja nosem.

nie ma chyba nic gorszego niż sąd grodzki. Jechałam kiedyś w Gdyni kolejką i miałam bilet źle kupiony sama nie wiem dlaczemu, no ale jechaliśmy do Chyloni i chyba 4gr za tani i nas kanary chwyciły przed samą Chylonią... i dupa mandat dostaliśmy oczywiście go wyrzuciłam a tu po jakimś pół roku przyszło z sadu grodzkiego, że mam zapłacić koszta sądowe mandat + te 4 grosze i odsetki :rofl2: to był mój najdrozszy bilet w historii :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

macie jakies metody SPRAWDZONE na zatoki, oprocz inhalacji?
Atol, czytałam ostatnio wywiad z jakimś lekarzem że teraz wchodzi leczenie sterydami - się coraz bardziej popularyzuje no i jest dość bezpieczne. W sumie powinno się przy pierwszych objawach kataru ciachać steryd do nosa. Tak więc sterydzik.

Aenye - super że na studiach tak ciekawie :tak::-)

paragon fiskalny tak jak i u nas trzeba sobie zazyczyc jak napisala kasia

mlody poszedl do lekarza i tylko przeziebienie na szczescie i wsio git
czuje ze wylaza mu 5 bo sie slini masakrycznie

ja juz nie wiem co mam pokupowac na swieta
cos wymysle

atol do mojrj cioci przylezli sami ze zdjeciem do domu
ale zalezy od tego czy sie im chce czy nie

ja dzisiaj do kina wieczorem mam zamiar na Herzoga sie wyczilowac
ale jeszcze musze odwalkowac jedno spotkanie pracowe wieczorem i mam nadzieje ze mi sie to nie zbiegnie :crazy:

reklama
Ejo, żuczki moje najmilejsze;-)
Wpadam na chwilę, wstawiam link do tych kalendarzy grawerowanych, cena moim zdaniem bardzo dobra - 13,90, jak macie pytania - walcie śmiało, może być na gg (podane w allegro)
Kalendarz A5 z Twoim grawerem ŚWIETNY PREZENT !!! (488514816) - Aukcje internetowe Allegro
Idę wstawiac długopisy teraz chiba.... Jeju, musze jakiś szablon kupić czy cuś, zresztą chyba tez was będę prosiła o parę fikcyjnych zakupów żeby komentarzy trochę zdobyć, jeszcze jakby co to dam znac a odezwę się wieczorem na bank:tak:
Buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry