reklama

mamusie grudniowe:)

Hejo laski i chorowitki

My trzymamy sie dzielenie, mlody zdrowy, wyniki wyszly dobre, tylko jeszcze badanie kupki przed nami :)
marcin za to umiera i sika gesta krwią, kamienie nerkowe znow go powalaja, ale dzis idzie na zastrzyk z ketonalu i albo ma urodzic albo zglosic sie do szpitala
a ja tam smigam na piwo z kolezanka, mam nadzieje ze nic nie pokrzyzuje mi planow

Zycze Alankowi zdrowia

Kasu my mielismy problemy latem z Filipa oczkami tyle ze u nas byla ropa, za oczka mu sie sklejaly i opuchlizna wielka, wracalo 3 razy i nie odkryli co to
Trzyma kciuki by Brunio nie chorowal

Zreszta wszystkie chorutki sciskam

reklama
widzę , że nie tylko mnie pogoda powaliła :baffled:
głos mi odebrało - krtań odmówiła posłuszeństwa , w plecy coś mi wlazło , że leżeć , siedzieć , stać , ani chodzić nie mogę - myślałam , ze to słynna rwa , ale jak się naczytałam , to objawy mam nie na rwe . Krótko mówiąc czuje się jak zwłoki :sorry2:
Na szczęście już piąteczek , więc w weekend może się podkuruję .
Miko zdrowy .

Kasu :-( zdrówka dla Brunia i oby się nie pogorszyło !
Aga no i dla Alana dużo zdrowia !
W ogóle wszystkim chorutkom życzę szybkiego powrotu do formy !

Co do mandatów :dry: mam jestem niezapłacony na trzy stówki - chyba po roku komornik do domu przychodzi ? ;-)

Pati świetnie , żeś zadowolona z zajęć :tak:

czesc

nieistotna dobrze że u was już ok
nonek nos do góry i nie daj się chandrze ;-)
agnieszka jasne że zapalenie płuc jest groźne zwłaszcza u dziecka. Mam nadzieje że z Alankiem bedzie wszystko w porządku,3majcie się!
Kasu zdrówka zycze Brunkowi
aenye widze że zadowolona jestes ze studiów :happy:

Jak ja sie ciesze że już łikiendzik! dziś czas z rodzinką a jutro imprezka.
pozdrawiam i ściskam

A u nas niestety antybiotyk został zaaplikowany :confused:, nie dało się inaczej, co prawda nie byłam po raz kolejny u lekarza, ale sama ją osłuchałam i wyraźnie oskrzela zaatakowane.
S też na antybiotyku, a ja też coś nie za bardzo, jak skończą ten antybiotyk to wszyscy razem zaczynamy ten esberitox, w sumie nic do stracenia:sorry2:

a co do pory roku to niestety dopiero początek;-)

Chorowitkom zdrowia życzę ... no i nam też :baffled:

lecę myju myju zrobić Alicji

alez mi pies obslinil monitor:-D

wszystkim duzo zdrowia

co do antybiotykow to wklejalm niedawno link do strony info o antybiotykach, tam bylo ze zapalenie oskrzeli glownie wirusowe:sorry2:

w kazdym razie jak trzeba antybiotyk to trzeb bez dwoch zdan i nie ma co drazmtyzowac

spadywam pa

Melduje sie-dziewczyny z Alankiem jest wszystko ok tzn.jest przeziebiony i goraczkuje ale to prawdopodobnie na zeby trzonowe,na szczescie to nic groznego,zostal dokladnie osluchany i ja tez jestem juz spokojniejsza.U mnie juz wszyscy spia i ja tez lece spac bo padam z sil.Duzo zdrowka chorowitkom zycze,spokojnej nocy.DOBRANOC

a ja czytam czytam ale weny na pisanie brak
pogoda mnie zamula

Nieistotna miłego wyjścia
Aga dobrze, że z Małym OK
kasu oby bez szpitala i kroplówek!! MOCNO trzymam kciuki!
Agutka po antybiotyku raz dwa przejdzie!

wszystkim chorym lub dogorywującym powrotu do sił szybkiego!

Mały w przedszkolu dzielny (twu twu twu)
mieszkanie już prawie urządzone
alergia własnie w tym momencie mnie dopadła i kicham jak głupia
a więc idę się położyć apsik

reklama
hej..
ja tam nie narzekam na jesien i zime oczywiscie wkurzaja mnie deszcze i wiatry, ale zawsze lubie okres jesienno - zimowy ale tylko tak do swiat :)) lubie ten swiateczny klimat...
u nas jakos calkiem ok, nasz niezastapiony wladziu idzie jak burza, dzis poszlam na zwiedzanie chatki a tam lazienka cala w plytkach, choc mamy ich malo w lazience, skonczone plytki w kuchni i zrobiony blat w lazience, super tak ogladac postepy :tak: poza tym w Agatki pokoju wyladaowaly wszystkie meble z naszej kuchni bo J wujek nie mial ich gdzie trzymac wiec zwiezli do nas ;) normalnie jak zobaczylam to sie cieszylam conajmniej tak jakby kuchnia juz byla cala zrobiona...

wszystkim chorowitkom zdrowka, u nas odpukac bez chorob
Agnieszka dobrze ze to nie zapalenie pluc..
a my jutro do J sis jedziemy na chrzciny bo okazalo sie ze dzieciaczki nie byly chrzczone,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry