reklama

mamusie grudniowe:)

Filip znow ma atak goraczki :wściekła/y:
spal u babci i w nocy podobno byl cieply, raz ogromnie zwymiotowal, i rano chwycilo go nagle ponad 39
lekarz dal nam antybiotyk duracef, bo maly ma czerwone gardlo,
jeszcze nie ma ropnych zmian, nie wiem juz o co chodzi
mam dosc

a imprezka byla super, mam olbrzymiego kaca papierosowo-alkoholowego

Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
kurde nieistotna biedny filip, oby przeszo
ja zostala sama na wekend bo moj stary wyjchal
mam wkurzenie total bo mialam dzisi isc do mojej najomej na otwarcie j sklepu a potem na party ur mojej kumpeli do fajnej knajpy

mlody ma gil do pasa, ale nie budzi sie w nocy, spi do oporu i jest ok
dostal clemastinum po ktorym troche chodzi jak pijany

mloda ma gluty a jakze, w nocy miala jakas jazde brzuchowa ( pewnie od zmienionej wody) teraz buszuje

wkurza mnie ta pogoda na zewnatrz nie mam sie jak ruszyc na zakupy ale po poludniu ma zjechac odsiecz

nonek wspolcxzuje biedo

boziu co za ścierwa się tych dzieciaszków łapią:wściekła/y:

dużo dużo dużo zdrówka dla Filipka!!
i dla reszty chorych:-(
rota to jest coś o czym na samą myśl dostaje dreszczy!!

u nas teście
jest gites;-) pojechali teraz do brata mojego T.
a mi w piekarniku kaczka dochodzi:-D
dziecie śpi, lece tv pooglądać

śnieg pada i jak ..aenye czuję już święta:-D

kurde pomimo podania leku nie spada, za dnia zbilam na godzine o 4 kreski, a teraz pomimo podania leku 40min temu nawet wzrosla, 39,6 wykaplismy go w chlodnej wodzie i nic nie dalo

sa jeszcze jakies inne leki na zbijanie goraczki?
czy jak polece teraz do jakiegos lekarza zaproponuje mi cos innego niz ibuprom, oklady i kapiele?

Nieistotna a czopki z Nurofenu probowalas? One dzialaja szybciej jak syrop. Oklad na kark i watrobe. Nic wiecej nie poradze, nie znam innych sposobow. Jak goraczka bedzie sie utrzymywac to na ostry dyzur. Zanim duracef zadziala to tez troche czasu minie.

U nas na szczescie rota ma lekki przebieg. Julka tylko w nocy miala akcje, rano wstala i jak zdrowa tylko jesc nie chce. Starego nie chwycilo na razie. Najgorzej to jak zwykle ja mialam. :baffled:

Sa_raa a kaczka z jablkami byla? Uwielbiam kaczke.

Sugar a ty w ldz jestes czy w wawie?

mam czopki (125mg) podaje na zmiane raz w plynie, raz w czopku, ciagle moczymy mu glowe ale i tak nie spada grrrr

Nona wspolczuje rota, paskudztwo na maxa, dobrze ze chociaz male mialy lezejszy przebieg

reklama
Nieistotna biedny Filipek, niestety nie znam żadnych sposobów niż oklady karku. Oby mu szybciutko przeszło

Roni witaj jak się czujesz?

My już raczej zdrowi na szczęście

dziewczyny zauroczyłam się:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry