..aenye
Mama grudniowa'06
w kim, cosmo?
Roni, hellou!
nieistotna, na mojego najlepiej dziala ibum - tylko daje 4ml, tak mi lekarz przepisal przychodniowy. a lekarz moj cudny prywatny mi doradzil, ze jak nie spada temp dlugo, to dac doustnie paracetamol, a dodupnie ibuprom, lub odwrotnie. w kazdym razie naraz i na noc.
ja juz dwa razy sie tak wspomagalam, bo np przy oskrzelach nie chcialo spasc nic 3 dni, to samo przy zapaleniu uszu.
u mnie chlopaki z katarem od kilku dni, dzis Fiol niezle, tylko gile do pasa, ale Maks wlasnie kaszle brzydko
brrr, oby mu sie nic nie zrobilo..
buziaki i do jutra, powoli padam na cycki.. mialam aukcje robic, ale nie mam sil normalnie!..
Roni, hellou!
nieistotna, na mojego najlepiej dziala ibum - tylko daje 4ml, tak mi lekarz przepisal przychodniowy. a lekarz moj cudny prywatny mi doradzil, ze jak nie spada temp dlugo, to dac doustnie paracetamol, a dodupnie ibuprom, lub odwrotnie. w kazdym razie naraz i na noc.
ja juz dwa razy sie tak wspomagalam, bo np przy oskrzelach nie chcialo spasc nic 3 dni, to samo przy zapaleniu uszu.
u mnie chlopaki z katarem od kilku dni, dzis Fiol niezle, tylko gile do pasa, ale Maks wlasnie kaszle brzydko
brrr, oby mu sie nic nie zrobilo..buziaki i do jutra, powoli padam na cycki.. mialam aukcje robic, ale nie mam sil normalnie!..

. Boze jaka glodna jestem.
ale on jest młody (tzn kolega) lekko ponad 30 ma i kurna jakieś 3 lata temu chciał się ostro ze mną żenić, nawet na święta do nas przyjechał ale ja wtedy byłam tak zafascynowana W, że jak sie dowiedziała, że przyjechac ma to uciekłam do Wrocka... a głupia byłam bo nie wiedziałam, że on aż taki przystojny... w ogóle dobrze zbudowany , dobrze ubrany, elegancki totalne przeciwieństwo mojego W no i przyjechał wczoraj do ojca iu był cały dzień... napatrzeć się nie mogłam i aż tak dziwnie mi się w żołądku zrobiło... zupełnie jak za dawnych czasów ;-)

a jak sasiad przeszkadza dzwon na policje, moze sie nauczy