reklama

mamusie grudniowe:)

w kim, cosmo?

Roni, hellou!

nieistotna
, na mojego najlepiej dziala ibum - tylko daje 4ml, tak mi lekarz przepisal przychodniowy. a lekarz moj cudny prywatny mi doradzil, ze jak nie spada temp dlugo, to dac doustnie paracetamol, a dodupnie ibuprom, lub odwrotnie. w kazdym razie naraz i na noc.
ja juz dwa razy sie tak wspomagalam, bo np przy oskrzelach nie chcialo spasc nic 3 dni, to samo przy zapaleniu uszu.

u mnie chlopaki z katarem od kilku dni, dzis Fiol niezle, tylko gile do pasa, ale Maks wlasnie kaszle brzydko :baffled: brrr, oby mu sie nic nie zrobilo..

buziaki i do jutra, powoli padam na cycki.. mialam aukcje robic, ale nie mam sil normalnie!..

reklama
Ilonka na gorączke jest syrop na recepte ale zabij mnie nie pamiętam jak się nazywa!!
ma różowe opakowanie na pewno
co do okładów to ja wiem, że nogi(stopy) i pachwiny się okłada

Roni
witaj
nona tak kaczka z jabłkami:tak:
cosmo no własnie w kim?

Olin niedawno padł dopiero
ale trzymałam go troche bo T. chciał jutro pospać
cały tydzień bardzo dużo pracował:baffled:

U mnie paracetamol tez sie sprawdza-szybko zbija goraczke.Dzis zakupilismy prezenty dla malego na 6go i 24go grudnia oraz choinke mala 50cm-dla nas wystarczy,tylko ozdroby musze dokupic.U mnie wszyscy juz spia i ja tez mykam lulu:-)WSZYSTKIM CHOROWITKOM ZDROWKA ZYCZE:-)

Jest jeszcze pyralgina, kiedys na recepte, teraz nie wiem. Pamietam, ze kiedys to byl najlepszy lek na zbicie goraczki. Nawet kiedys Julce podawalam z przepisu lekarza, ale to tylko raz. To byly czopki z tego co pamietam.

Sa_raa uwielbiam:), ale ostatnio wole kupic sama np. piers z kaczki, bo zawsze jednak jest wiecej miesa. I zrobic jak cala.Moj Stary nie lubi kaczki, wiec najczesciej sama jem. I te jabluszka z majerankiem.....:-p. Boze jaka glodna jestem.

biedny filip
co to za scierwo sie przyplatalo
dawaj znaki ilona

nonek ja w warszawie
sama jestem na magazynie bo chlop wyjechal
byla znajoma, zamowilysmy sobie sushi , obalilysmy winko i teraz czas spac

tylko moj sasiad przypal z gory jakies party robi
jesssuuu mam w calej klatce 5 mieszkan i jeden jedyny frajer sie trafil bo reszta cudowna
grrr

hello!
a my po imprezie własnie.. głowa mnie napiernicza troche. Ide zaraz spać.

Ilona zdrówka dużo dla Filipka
roni witaj co u was? ehh ząb boli to niedobrze:baffled:

pozdro dla wszystkich
ciao! ;-)

hej
ja sie czuje zamotana
na pogrzebie bylo tyle niesamowitych zbirgow okolicznosci ze ciezko uwierzyc
200 osob doliczylismy sie z Kicia, ale ja mysle ze bylo wiecej
straz pozarna, zolnierze, tirowcy, ministranci, rodzina

a zab narazie ucichl

Marek super dal sobie rade sam z dwojka
nawet ani razu nie dal do zrozumienia ze mu ciezko
a pojechalam sama z Sebkiem bo Jasiek wywalil korki przed samym wyjadem i nie moglam ich dopakowac...

cosmo no własnie w kim?

już Wam mówię...w koledze mojego ojca :szok: ale on jest młody (tzn kolega) lekko ponad 30 ma i kurna jakieś 3 lata temu chciał się ostro ze mną żenić, nawet na święta do nas przyjechał ale ja wtedy byłam tak zafascynowana W, że jak sie dowiedziała, że przyjechac ma to uciekłam do Wrocka... a głupia byłam bo nie wiedziałam, że on aż taki przystojny... w ogóle dobrze zbudowany , dobrze ubrany, elegancki totalne przeciwieństwo mojego W no i przyjechał wczoraj do ojca iu był cały dzień... napatrzeć się nie mogłam i aż tak dziwnie mi się w żołądku zrobiło... zupełnie jak za dawnych czasów ;-)
no nic pomarzyć zawsze można, to nic nie kosztuje :rofl2:

Ilona jak tam Filip?

Roni
, pisz, jakie zbiegi, bozes mnie urzekla. i co znaczy, ze wywalil korki, bo 5-ty raz czytam i nie kumam :confused: :-D

cosmo
, serce nie sluga :-) i przeciez pamietaj, ze swiat sie dla ciebie nie skonczyl, tylko ostrozna badz!

moj polazl wczoraj do funfli, a do mnie wpadla Mirelka - i SE posiedzialysmy przy malym piffku do 3 ;-) alesmy obgadaly tych naszych chlopow, ze uooo! :-p:-D a jak D wrocil to jeszcze z nim godzinke posiedzialam, w rezultacie czego - padam na cycki, bo on oczywiscie spi...

reklama
elou kobietki
Nieistotna biedny Filip, moj lekarz mi kazal podac paracetamol jak temp nie spada po pol godzinie od podania nurofenu/ ibuprofenu i do tej pory dzialalo, plus oklady czola/karku;
ale jak nic nie dziala lec na pogotowie
Cosmo jasne ze marzenia nie kosztuja;-)
Sugar zazdroszcze babskiego wieczoru:zawstydzona/y: a jak sasiad przeszkadza dzwon na policje, moze sie nauczy:confused:
Roni sciskam:tak:
Nonek zdrowka:happy:

a gdzie Lucky???

u nas ok, gdyby nie to ze mlody ma zaczrwieniona powieke i co 8 godzin podaje mu antybiotyk nie wiedzialabym ze chory:happy: Super humorek, przytulak i pieszczoch, ciagle sie chce razem bawic, tanczyc i rysowac:-)
zycze milej niedzieli

oo Aenye doczytalam, kurde ja tez chce do 3 przy piffku :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry