reklama

mamusie grudniowe:)

Jasiek wsadzil srubke w kontakt i nie mielismy pradu
zanim Marek naprawil to zeszlo 3 godziny

a zbiegi okolicznosci to strasznie dluga opowiesc i szczerze mowiac nie mam ochoty jej opowiadac
za dluga i ciezka historia
bo siega na dlugo dlugo wczesniej

kasiu zostawilam cioci Twoj numer
powtarzala ciagle ze jak ja polecam to pewnie skozysta
ze wie ze nie polecilabym byle kogo itp :baffled: normalnie cala odpowiedzialnosc spadla za wsio na mnie i mam ciezka banie teraz
ale przynajmniej docenionam :dry:

a taka w ogole poklocialam sie na maxa z bratem
takze juz mam go "z glowy"
nie spodziewalam sie ze brat moze cos takiego powiedziec...

reklama
o, rodzenstwu bardzo latwo powiedziec troche za duzo..
ja np tez kiedys mojej sis powiedzialam, ze ja mam w d totalnie ;-) co oczywiscie prawda nie jest i ja z bolem przepraszalam potem, bo ona jakos smiertelnie sie obrazila ;-)
nie, no klotnie moje z sis sa powszechnie znane ;-)

ech roni z rodzina, jak to rodzina, choc ja na swoja najblizsza narzekac nie moge

ja tez po imprezce, tzn spotkanie babskie w knajpie sushi, jestem w szoku, bo zjadlam jakas wariacje sushi z grillowanym tunczykiem z sosem sezamowym i bylo pyszneeeee, mocne postanowienie ze tam wlasnie sie bedziemy spotykac na nasze comiesieczne sabaty:-D

cosmo to fajnie ze cos sie dzieje, ale zgadzam sie z dziewczynami ostroznie i powoli:happy:

pogoda ladna

zatoki nadal bola

i tak sie toczy zycie:sorry2:

hejo, lep mam jak sklep
a wiec wczoraj za radą lucymamy zdobylam pyralgine (dalam pol czopka bo to 750mg) i udalo na sie w koncu zbic temp, bo mielismy juz jechac na pogotowie (chociaz wiem ze nic nie pomogą, wiele razy widzialam jak u nas w szpitalu wglada zbijanie temp, to samo co w domu)
teraz ma 38, zero kaszlu, kataru, ale mam wrazenie ze ma zatkany nos caly czas, tak jakby cos siedzialo wyzej
nie wiem czy isc do lekarza? doradzcie
maly dostal 3 dawke antybiotyku czy temp ma prawo sie jeszcze trzymac? czy powinnam isc do lekrza czy tylko zbijac temp?
grrrr

roni podaj mi na gg swoj adres w wolnej chwili

Cosmo takie zauroczenia sa mile, podbudowujace ale nie wiazala bym z nimi wielkich nadzieji bo musisz jak wspominialy dziewczyny byc bardzo ostrozna, i sprawdzac teren dokladnie zanim powolisz sobie poplynac :)
Ale na pewno kiedys znajdziesz kogos :)

Atol narobilas mi smaka, nigdy nie bylam na sushi
slina mi leci hehee

hehe, ja za sushi nie przepadam, choc w sumie nie bylam nigdy w takiej typowej knajpie, moze tam lepsze robia..

nieistotna
, kurcze, no ja czytalam, zeby nie dawac zadnych lekow z kwasem acetylosalicylowym do 12rz, bo to moze byc nawet dla zycia grozne.. heh
moj mial przy zapaleniu oskrzeli 4 dni temperature non stop, mimo antybiotyku i nurofenu. ale pewnie antybiotyk byl zly, bo jak dostal zastrzyki, to juz po 3 zastrzyku byl jak nowy.

nudzi mi sie ;-)

Aenye z tego co ja sie orientuje to pyralgina nie ma kwasu acetylosalicylowego w sobie. Substancja czynna jest metamizol sodu czy jakos tak.

Roni szkoda, ze nie dalas znaku zycia czy bedziesz czy nie. Ja czekalam caly czas.

Nieistotna nie wiem, ale mi sie takie objawy kojarza z angina:baffled:. Zero kaszlu, kataru, tylko takie zapuchniecie jakby i bardzo wysokie goraczki. I pozniej ten smrodek z buzi:baffled:. Mam nadzieje, ze szybko Filipek dojdzie do siebie.

Nonku, prosilam Marka zeby dowiedzial sie o Twoj numer
ale przyznam szczerze ze tam byl taki kociol, a ja bylam tak krotko, ze bez szans na cokolwiek, jedna noc spedzilam u ciotki (ale nie u tej co syn sie zabil) a 2 noce w pociagu

aenye mysle ze jakby Twoja siostra powiedziala, ze Twoje dzieci to gnojki smierdzace i dzieci powinny robic to samo co zrobil Mateusz i inne tego typu rzeczy juz bys inaczej na to patrzyla

a ja nie jadłam nigdy sushi;-):-)

Wszystkie buziam, zdrówka życze i tego fizycznego i tego drugiego;-)

U nas piękna zima, kurde, mogłoby juz tak do marca zostać;-)

Dokończyliśmy pokój Ali nareszcie, już wprowadzona, zaraz spróbuje zrobić zdjęcia:tak:

qrwa mac, uciekam przed własnymi dziećmi, serio, szukam w domu pokoju w którym nie ma bachorów, bo mam ich dosć.
Od rana ,,mama mama mama mama mama" jękliwym głosem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Poszły z Andrzejem na dwór. Chwilo trwaj

reklama
U nas znow 39.5
Nona a zakladajac ze to angina to ile u Ciebie przy anginach trwala goraczka? tzn jak dlugo utrzymywala sie od momentu podania antybiotyku, bo dostal 3 dawki, czy ma prawo jeszcze sie trzymac?

Dita ja tez mam dzis dosc, ale siedze z malym caly dzien milimetr obok i mam juz dosc ech

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry