reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, tylko nawadniaj duzo, ile wlezie, najlepiej woda, ewentualnie herbata czarna! bez cukru lub z glukoza
orsalit jak bedzie dluzej rzygala
jeju, okropnie wspolczuje, jak mi Masiek rzygal to umieralam z nerwow..
bidulka malenka :-(

Nieistotna
, a on ma naprawde zapalenie gardla? bo moze to od czegos innego, jakies nerki, srerki, no nie wiem..??? moze zrob jakies bardziej kompleksowe badania?

reklama
Aenye jakby to byly nerki to wyszlo by na badaniu moczu
w wtorek robilismy wyniki crp i wyszlo wszystko ok wiec nie ma w organizmie zadnej infekcji
jutro rano znow zaczynamy szukanie
gardlo w sobote mial czerwone, ale zadnych ropnych nalotow
serio lep mam jak sklep

zastanawiam sie czy to moze byc od zebow
nie ma temp, czasem pokaszle, ale to raczej od nadmiaru sliny niz z choroby
pije poki co
mleko jak wypije to wymiata :baffled:, kupa byla normalna
nie jest marudna ani nic (poki co i odpukac)

Roni może to faktycznie zeby, nie mam doświadczenia w tych sprawach bo Maja pierwszy raz rzygała mi w te wakacje jak się frytkami zatruła

Nieistotna biedny Filipek, mam nadzieję, że to nic poważnego

Moje okruchy zdrowe, ale Michasiątko ma problemy z zaśnięciem bo albo Majka drze mordke na cały dom, ale go buziak boli, zreszta Majka dziś samą siebie przeszła myślałam, że jej coś dosłownie zrobię...

dziewczyby spokojnie, nie napisałam że mam się w planach z kimś wiązac ;-) po prostu koles mi się cholernie podoba, on się we mnie kiochał 3 lata temu, wtedy bylam młoda, ladna i zgrabna :-D poza tym onb ułozył sobie zycie juz, ma dziecko i kobietę a był u nas bo mój ojciec mu pracę na Kopalni załatwia i z tego co wiem będzie częstym gościem u nas bo to dobrzy koledzy wiec ja się napatrze, zawsze to jakas odskocznia :rofl2:

uciekam spać bo jestem cholernie głodna, a nie chce na noc nic jesć bo to bez sensu.
Mojej mamie się okien zachciało teraz wymieniać, jutro rano przyjda więc będzie pizgac równo.

Uciekam spać Dobranoc

o, patrzta, co znalazlam:
czopki na wymioty: sic!
Vomitusheel czopki na wymioty i nudności - Strefa leków

normalnie w pierwszej aptece je kupie!

Roni
, jak Blutek? a to od rota..? czy jakies inne badziewie?
a brat faktycznie debil.. jesu, skad sie takie polglowki biora..??? ja zawsze w szoku, jak sie z takim polmozgowstwem spotkam:confused:

Nieistotna
, faktycznie, zapomnialam o tym, ze robilas badania krwi. cholera. jak dla mnie zly antybiotyk, bo mowie ci, ze moj chyba ze 4 dni czekal, az mu goraczka spadnie. dostal wtedy dopiero zastrzyki i tez dopiero po 3 dniach spadla zupelnie.

ale lekarz mowil, ze dopiero na 3 dobe spada temp.

co za scierwo, ze go nie widac nigdzie! dla mnie to jakies podejrzane. chociaz mowie, moj tez ostatnio dwukrotnie tak mial, ze dwa dni pod rzad goraczka i nic wiecej. i przechodzilo. ale u was to juz za dlugo trwa.

Pat, mamy te czopki, wczoraj jakby wiecej rzygala to bym zapodala
a tak w ogole to chlusnela 2 razy, nie wiem juz sama co to
mozliwe ze od kaszki? soku? zebow? innych obiawow brak
teraz juz godzine nie spi i bawi sie w lozeczku

Nieistotku, ile wyszlo za te laszki (musze wiedziec ile tipsow mam do zrobienia hyhy)

buziam Was mocno

Roni a nadac priorytetem czy ekonomicznym (bo wazy ponad 0.5kg i idzie jako paczka)
bo same ciuszki wyszyly 58zl czyli 2x tipsiory :) na koniec powiem ci tylko ile dalam za paczke

Hej
Ale sie chorubska kręcą tutaj :-( zdrowia wszystkim mocno życzę i buziam chorowitki
Roni brat rzeczywiście jakis dziwny :confused:, jak Blanka sie czuje??
Nieistotna na ile osób torta zamawiasz? Bo ja tez myslę jak duzy mam być a to juz tylko tydzień został :-), a jak Filip dzisiaj sie czuje?
Cosmo :-) popatrzec zawsze miło
Dita ja też mam czasem dzień ze chetnie bym uciekła od dzieci :-Da szczególnie od starszego co mi robi czasem jazdy
A mi sie zaczyna zapalenie cycka brrr była połozna oblukała pokazała co robić mam nadzieje że wyprostuje sytuacje szybko bo boli ścierwo trochę

reklama
i tak bedziesz musiala zrobic 2 razy bo poczta tez jest droga :)
10zl wyjdzie za ich żenującą usługę :)

Sara do Ciebie tez dzis nadam paczke, i kupilam dla ciebie te krople z niemiec :)

Moj marcin pojechal wlasnie do szpitala do szczecina, zostalismy sami na placu boju

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry