reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
moje kindery nie mialy jeszcze nigdy w zyciu antybiotyku,

ja po szkoleniu z antybiotykow, ktore prowadzil konsultant krajowy ds antybiotykoterapii, antybiotykow i wszelkich innych tykow:-p mam zakodowane, antybiotyk tylko przy zapalniu pluc, ucha, anginie ropnej, wszelkie inne infekcje gornych drog oddechowych bez antybiotykow

no ale to moje podejscie i moja odpowiedzialnosc:sorry2:

Roni mój Domichu miał już 2 razy antybiotyk: Augumentin i Klacid odstęp miedzy nimi jakies 4 miesiące. Lucky też 2 razy w życiu.
Z 7 to serio jakieś cuda...:baffled: A to mozliwe:confused::confused::confused::sorry2:

Aenye z tym podaniem/niepodaniem to pisałam ze miałam w domu gotowy do podania Augumentin, ale lekarka powiedziała że mogę niepodawać na własną odpowiedzialność do momentu pogorszenia czyli nagle gorączka lub pogorszenie czy natężenie kaszlu. Nic takiego nie nastąpiło więc nie podałam, chociaż oskrzeliki były zapalone. Udało się i się cieszę. Ale wiedziałam ze da radę;-). Gdybym miała cień wątpliwości na pewno dałbym:tak:.

Kinga no znowu:-(. Ale spokojnie. Teraz mam nadzieję że zima potrzyma troche mrozem by wirusy wymrozić, bo diabelstwo mutuje i się mnoży:crazy:

Nonek i jak:confused: Oglądałaś Drzyzgę:confused: jestem ciekawa o czym mówili, tzn jak oni obejrzeli ten film:confused:

Anita no wiesz jak nie pisze długo to potem takie dziwolągi wychodzą. Ale wiesz, no staram sie pisać tak by nie nudzić:sorry2::-D:rofl2:

T dopiero jest w Grajewie. TZN bedzie na miejscu jak dobrze pojdzie ok 1/2 am:angry:

reklama
he he lucky dzieki, jest szansa ze znow wygrasz:-p;-)

alez jestem dzis wykonczona wszechobecnym balaganem w domu, czasami tak mnie jakos bierze

spadywam pogrzebac na allegro za posciela dla moich dziewczyn

postaram sie jeszcze zajrzec

buzka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry