Jezu kobity u nas koszmarne temperatury! Lil dziś poszedł na przedstawienie do przedszkola (grał cudnie, mama mega dumna
) bardzo zakatarzony, z chrypą. Jak wróciliśmy do domu obaj chłopcy temperatura dużo powyżej 39 stopni. Inhalacje zrobione (pulmicort, berodual i sól) diphergan bo masakryczny kaszel i nurofen obaj przed chwilą poprawiony paracetamolem już:-(
I oczy na maksa zaropiałe na zielono żółto!!! Co jest?????? A czytam że u Aenye i Dity podobnie
No sulfacetamid do oka i przemywam solą, ale nie ma nic lepiej
Nie chcą jeść, szczescie ze piją.
Oby Motyl sie uchowała.
Chociaz już ma temp 37,2
No i tak u mnie.
T wrócił wczoraj 17,40.
Tyle dobrego że nie jestem z tym sama.
Tatuaże strasznie mi się podobają u kogoś:-) Nieistotnej pierwsza propozycja jest przecudna, na lato, henną
jak dla mnie
Wszystkim zdrowia.
A do blue monday oj to mnie dziś strasznie mondeyowało. Koszmar.
A teraz spac nie moge z nerwów
A było tak cudnie przez 3 tygodnie nawet kichniecia ani zakasłania

) bardzo zakatarzony, z chrypą. Jak wróciliśmy do domu obaj chłopcy temperatura dużo powyżej 39 stopni. Inhalacje zrobione (pulmicort, berodual i sól) diphergan bo masakryczny kaszel i nurofen obaj przed chwilą poprawiony paracetamolem już:-(I oczy na maksa zaropiałe na zielono żółto!!! Co jest?????? A czytam że u Aenye i Dity podobnie

No sulfacetamid do oka i przemywam solą, ale nie ma nic lepiej
Nie chcą jeść, szczescie ze piją.
Oby Motyl sie uchowała.
Chociaz już ma temp 37,2

No i tak u mnie.
T wrócił wczoraj 17,40.
Tyle dobrego że nie jestem z tym sama.
Tatuaże strasznie mi się podobają u kogoś:-) Nieistotnej pierwsza propozycja jest przecudna, na lato, henną
jak dla mnie
Wszystkim zdrowia.
A do blue monday oj to mnie dziś strasznie mondeyowało. Koszmar.
A teraz spac nie moge z nerwów

A było tak cudnie przez 3 tygodnie nawet kichniecia ani zakasłania

Potforne sa te chorobska
Nie wiem , czemu ale drażniło mnie nawet przegryzanie obiadu przez kolegę , który siedzi niedaleko mnie . Wrr ... Kłóciłam się ze wszystkimi i o wszystko
dziwne