reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a propos plaży, mam doła że się w bikini nie będę mogła pokazać. I nie moge za nic zrzucic tych 3 kg po świętach. I zgryz mam krzywy... I smutno mi okrutnie:confused2:

Dita,Anitka ja tez sie na flaszke wpraszam,albo do mnie zachodzcie-pusta chata. .....No tylko dziecie najpierw od cycka odstawie :-D:-D
Kasia wow no to Macius daje czadu.4 miechy!!! U nas zaczely sie problemy z zasypianiem bo Sara chce ciagle na brzuszek fak fak..

Ostatnia edycja:
Sie witam
Co tak na flaszke beze mnie? Ja tyz chce!
A moze by tak na wiosne zorganizowac jakies spotkanko? Moze jak byloby cieplo to u nas np?

Macie pozdrowienia od Cosmo. Nasze dzieci chore- kaszlaco-zasmarkance.

Kasia to mlody juz tak sie przemieszcza? Ladnie. Jeszcze chwila i bedzie biegal!

Dita kopnac Cie w tylek, zeby glupie mysli ci nie przychodzily do glowy?;-)

Ciekawe jak sie Nieistotna bawi na "hawajach".

poczytałam, co tam u Was no i co ... jakoś mało optymistycznie, oczywiście nie u wszytkich.

a u nas tak :
badania Alicji , takie sobie, tzn podwyższona tarczyca, ale narazie nie panikuję, bo za tydzień "powtórka z rozrywki", może podniesione wyszły bo brała takie kropelki co mogły zawyżyć wynik, ale biorąc pod uwagę tą krostkę na sutku to jednak może być tarczyca:wściekła/y:, poza tym podwyższone IgE czyli może alergia, a może pasożyty, kupka w trakcie badań, ogólnie morfologia ok ze wskazaniem na przebytą infekcję wirusową lub bakteryjną:baffled:
Szkoda że musiałam te kropelki odstawić bo widziałam jak mi dziecko zdrowieje:-(, no ale zobaczymy.

ja - depresja, może nie, ale marnie sie czuję, boję się o wszystko i sama się nakręcam, niech już zaświeci słońce:angry:
mama idzie do szpitala na dwa tygodnie- rehabilitacja, a potem na 3 tyg do sanatorium - skierowanie z ZUS, normalnie cudownie, muszę się rozejrzeć za nianią, lub jakimś przedszkolem prywatnym:baffled:

Ditka ty zobaczyłaś lusterko, a ja obwód pasa w cm, bikini odpada, może wróci moda na te kostiumyw prążki po kolana a 'la pajace dla dzieci :sorry:, .....a co tam na wakacje to się w góry pojedzie i już:-D

Anitka ja też mogę się upić z Wami? ....tylko bym chciała na wesoło:-p

Cosmo ja też trzymam kciuki za Was, ale teraz to Ty bądź górą :tak:

Kasia Macjeja sprytny chłopak:tak:

Wszystkim chorowitkom zdrowia.

reklama
Co do spotkanka to u nonków będzie w okolicach 31 stycznia:cool2:, na wiosnę (ciepłą czyli naj co najmniej) miało być centrum czyli proponuje powtórkę Wilkowa tudzież inne zadupie w okolicach Wawy a we wrześniu tradycyjnie Istebna:cool2: A flaszka u Anity jak tylko rzuci hasło ;-)

Ja mam dziś dość wszelakich dzieci - jedno pokazało ,,domowniczek" czwór z minusem milion i zapomnianych prac domowych dwa miliony, teraz od 3 godzin za karę siedzi i uzupełnia zaległości. Albo patałach zapominała albo oszustka kantowała, ze nie ma nic zadane:wściekła/y: A sprawdzić tego nie moge na co dzień bo musiałabym dzwonić chyba do wychowawczyni i pytac czy coś zadała w danym dniu:wściekła/y:
ooooj, nagrabiła sobie młoda, teraz codziennie ma mi naocznie udowadniać że nie ma nic zadane:wściekła/y:

A druga przechodzi samą siebie, zamiast iść spać to walczy o głaskanie/ kakao/ bajkę/ huśtawkę/ głaskanie/ kakao/ malowanie/ kakao/ głaskanie. I oczywiście do tych czynności nadaje się tylko mama:wściekła/y:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o, własnie usnęła mi na kolanach po awanturze o wyłączenie kompa;-) 1:0 dla nas;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry