reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
super, nieistotku, nalezalo ci sie!!!

i ja tez marze o sloncu ;-) i tropical island byle gdzie!

kamilka, pingwinek
dobrze mowi. ja caly czas spie z mlodym. teraz, jak juz bez cyca, to usypiam z butla i na rekach, odkladam do wyrka; o 23-24 ma pobudke na zarlo i jak Bog da to potem spi nawet do 5 nieraz. ale rzadko. choc mysle i wierze, ze taki trend sie bedzie rodzil umacnial ;-)
tak czy siak spanie z mlodym jest cudne :-) :-D

ale, pingwinku, klopoty kamilki takie jak moje - zeby ida i dlatego nocki takie do dupy. moj niemilosiernie sie budzi co chwile, zeby dziasla pomasowac butla, bo nie je duzo.

pingwinek,
a siedzenie przy mlodej nie pomaga? u nas ma etap, ze ktos musi przy nim siedziec, gdy usypia, bo inaczej zalosnie placze i wylazi z wyrka. i nie ma zmiluj poki co. a jak siedzi ktos z nas przy nim to lajt.

my zaraz jedziemy odwiezc malego do przedszkola i na zakupy jakies.. moze wreszcie jakies buty upoluje, ale zabijcie, NIC mi sie nie podoba.. ;-)

a jak wam sie podobala impreza na czesc obamy? ta niedzielna?
ja bylam zachwycona i wzruszalam sie, jakby to byl moj prezydent, hehe
magia juesej, ze oni umieja takie imprezy zorganizowac!
a pete seeger i ta piosenka - 'this land is your land' - do dzisiaj ja spiewam, hehe :-)
zobaczcie w ogole, jaka sliczna jest wersja irish rebel song:
As I went walking, by the Shannon waters
Hand in hand with my little daughter
I heard the church bells ringing
And the children singing
This land was made for you and me
I climbed the mountain, by the crystal fountains
And I heard a great roar, from the rocky seashore
Her eyes were gleaming,
She said "Oh daddy"
I walked her home by, the old church steeple
Proud of my country, Proud of my people
From the men who cried there
To the men who died there singing that

w ogole fajna strona :-) ;-)
This Land Is Your Land - Wikipedia, the free encyclopedia

no amerykanie i ich patriotyzm to zawsze byla mega szopka z wielka pompa
mile to
zobaczymy co teraz bedzie jak juz nie ma w koncu busza

ja w koncu mam zamiar wykorzystac karnety do spa jakie dostalam od mojego s na gwiazdke
masaz, pilingi, maseczki , pedikiry
o tak!!!
nonek jaki piling na twarz jest teraz najlepszy?
nie mam problemow ze skora ale jakis rozswietlajaco czyszczacy no i bez szalenstw cenowych?

a ja bym chciała choć raz wybrac się do kosmetyczki, choć TEN JEDEN JEDYNY RAZ.
No ale cóż jak sie ma chopa z innej planety..
Jemu nie chodzi nawet o kase, tylko o to ,że ponadplanowo nie byłoby mnie w domu dłużej niż zwykle.:baffled:
Tak jest zawsze- fryzjer, pazury, a nawet dłuższe zakupy. Wścieka sie potem że mnie w domu nie bylo. Nie chce już mi sie nawet o to walczyć. Już mi sie nie chce.
A w ogóle mnie choop wkurza samym jestestwem, chętnie bym odpoczęła choć ze dwa dni od niego, fak, a tu żadnej delegacji na horyzoncie, ani jego ani mojej......

nie, mam to w du pie, nie chce mi się z nim kłócić, a nie potrafię lekceważyć jego fochów, bo ma takie specyficzne dołująco-wywołujace poczucie winy fochy. Po kazdym jego fochu o takie coś jest mega giga awantura, dzieci patrzą, nie ma sensu:confused2:

reklama
hej koziory ;-)

ja jednak sama
jak zawsze :baffled: juz mam dosc pracy Marka, wiem ze jest wazne ze ja ma, ale juz mam dosc czekania, rozczarowan, nerwow :confused2: nie wazne z reszta

Aenye, kombinuje malenka, kombinuje
w sobote jade do brzezna bedziesz jakos w okolicy?

Nieistotku, ciesze sie ze bylo fajnie

Dita, wiem o czym mowisz
tzn o dolujacym fochu i poczuciu winy
ostatnio mam to ciagle cwiczone
trzeba obrac jakas "alternatywe" choc watpie ze takie "typy" w ogole cos sobie robia z tego ze komus jest przykro
chyba nie bałdzo

a tak apropos roznych rzeczy
jak to jest u Was z "robieniem na co mam ochote"?
nie mowie o wyjsciu do fryza, ale np czy faceci chca miec wplyw na sposob ubierania, na fryzure, czy jak macie ochote na piwo/ papierosa (te co pala)/ na cokolwiek to Wasi faceci maja cos do powiedzenia na ten temat? nazucaja sie? jest im obojetne? jak reaguja na nowa fryzure/ makijaz?
i taka przykladowa sytulacja, czysto teoretyczna
macie od xxxx czasu chec na np przeklucie brwi, ale Waszemu facetowi to sie nie podoba, a zawsze chcialas takie cudo miec i bardzo Ci zalezy. co robi facet?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry