reklama

mamusie grudniowe:)

jeju, sliczne ptaszki na tym pierwszym portalu, ale nic nie widze, nie mozna powiekszyc.. kurna!

mam film teraz, zeby z boku robic, ponizej piersi lewej w dol, ale z boku ;-)

reklama
Witaj Kicia :-)
Przewijały się motywy przedszkolne, odchudzaniowe pt. pas neoprenowy oraz tatuażowe (Roni i być może Aenye).

Mnie wczoraj zmogło coś żołądkowego - 38C i rzyganko przez dobę. Na szczęście już lepiej... Tylko jakiś mam gruźliczy kaszel, ale to pewnie przytargany ze żłobka Pepe dwa tygodnie temu.

Lucky - jej, u ciebie masakra na całego :-(:-( Okropieństwo:-( Mam nadzieję że po lekach się poprawi... A odwyk od przedszkola to dobra sprawa, mojej koleżance ostatnio lekarz też zalecił. Może wyjdzie na prostą. U mnie Piotruś teraz też na maksa znosi różne zarazy, sam choruje może 3 dni, a Maciek 3 tygodnie. No co zrobić...:baffled:

Juz po rybach;-),
cholera, nie pozbęę się tego goowna, dostałam jako gratis do innych zamówionych ksiazek i trzeci raz to pieruństwo wystawiam. ech;-):-D
aenye - spoko loko, ta gagatka to moja sis, prosiłam i ją bo mysłałam że tu nikogo nie ma;-) I w ogóle buźka wielka i dzięki, w końcu sie musze tego pozbyć więc nie wykluczone że jeszcze będziesz proszona o podbicie:cool2:

Ostatnia edycja:
Kiciu - tak ogólnie to po staremu:
roni - robi dziś tatoo, intensywnie sie odchudza, ma już - 6, trzymamy kciuki
maja - podłapała temat odchudzania od roni, popyla w pasie odchudzającym, z kości na ości chiba..:eek:
aenye - zadowolona ze studiów, kariera kwitnie;-)
sugar, anita - po staremu, no moze poza doświadczeniami w postaci topionych przez ich dzieci telefonów;-)
lucky, nieistotna - masakra grypowo-gorączkowa w domu, nieistotna x 1, lucky x 3:baffled:
pingwinek - zadomowiona w pl, podobnie jak roni, aenye i kasia_z walczy z mało-śpiącym potworem młodszym i mało-śpiącym potworem starszym, po kursach ,,co zrobić do jasnej anielki" liczą na przetworzenie potworów w co najmniej nocno-śpiące;-)
kasu - za tydzień chrzciny Brunia, przygotowania w pełni
agutka - dalej podłamana po wypadku, poza tym Ala ciut niezdrowa, trzymamy kciuki!
Agaton - nie pracuje, załamana, głowa do góry!!!
kate, nona, ja - planujemy ten weekend o ile się glony nie pochorują odpukać tfu tfu pić, jeść, pić, jeździć na nartach i pić;-) Acha - i pić;-)

Z takich najwazniejszych to chiba tyle, jak sobie coś przypomnę to dopisze:tak:

Ostatnia edycja:
te, o piciu zapomnialas chyba! :-D

moja kariera to dla uscislenia kariera burdelmamy :cool2: jako ze w domy syf i malaria :-D

i zaje.bista charakterystyka moich niespiacych glonow!!! zaciukac chcialam dzis masia, o 3 pobudka i chcialam go uspic na rekach i odlozyc do wyrka. i siedzialam 40 min, usypiajac, bujajac,itp. w koncusie poddalam, zanioslam go do siebie, a ten itak ponad godzine po mnie lazil jeszczE!!! gadal, ciagnal za wlosy... normalnie juz gadalam do niego jak menelka, ze mu paluchy polamie :zawstydzona/y:;-):-D no jakby mnie ktos w nocy posluchal to zabraliby mi dzieci jak nic :dry:
ale za to kolejna noc bez jedzenia :-)
stad mojedo was pytanie na opiece ;-)

kuzwa, Maks mi wyrwal klawisz spacji, no porazka z pisaniem teraz. co napisze, to mi sie zlewa, bo nie trafiam wten przycisk, fak.

reklama
hehe Dita, wiedzialam ze nie bedziecie pic

Aene, ja dzis jade na 18 na ten tatoo, a najpierw do kolezanki na przymorze, moze zostawie u niej fatalaszki? ona mieszka blisko reala

no moje dzieci to tylko granat lub w kosmos czasami

no i tez jak menelka momenta

Blu wlasnie ciagnie za kwiatka hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry