reklama

mamusie grudniowe:)

Sie witam

zaraz bede czytac i odpisywac
u nas padaka, Filip padl mi na rekach pol godz temu dziwne to bo wczoraj do 23.30 szalal
dostal zastrzyki, ledwo zyje, wczoraj w nocy znow mial atak mega goraczki
ja tez zdycham, gdyby nie inhalator prawie bym sie udusila, od kaszlu juz gadac nie moge takie mam obdarte gardlo
i jeszcze marcin mnie dobil klinem w leb
bad day, bad live

Roni jak tatooo
ja sie najaralam i chce jak najszybciej isc :)

reklama
Roni, no pochwal sie!

ja sie wlasnie zastanawialam, ogladam miami ink od kilku dni (jak widac pelna fascynacja tematem :rofl2:) i uderzylo mnie, ze oni nigdy nie zakladaja opatrunkow na tattoo. wszyscy wychodza tak o. a w pl wszystkim kaza w opatrunkach popylac, z tego, co widzialam i slyszalam. co mnie nie dziwi, no bo to jednak rana!
ja juz mam w miare wybrany wzor, tylko nie wiem, gdzie chce go miec.. poprosze kumpla, co robi poligrafie, zeby mi na przezroczystym papierze naklejkowym wydrukowal te wzorki..

moj dejf tez chce od dawna juz sie wydziarac (nie lubie tego slowa, heh), na lydce lub przedramieniu, musimy takze jemu znalezc wzor :-) i moze naraz pojdziemy? ale fajna randka :tak: :-D

sa_raaa
! odezwij sie!!!

na ns zapraszam..

laski, help!
moj Masiek, tak jak i Filip, znowu chory, tzn katar i z tego kaszel. ale boje sie, ze jest juz po tych dwoch antybiotykach niemal pod rzad tak wyjalowiony, ze zaraz mu sie znowu syf rozwinie z tego.
dlatego zrobilam syrop z czosnku, cytryny i miodu i zaryzykowalam u obu- Fiol przyjal bez problemu, Masio za to cala noc stekal, marudzil, budzil sie co chwile - no ewidentna niestrawnosc.
ja sobie tylko mysle, ze lepsza taka niestrawnosc nawet, niz kolejne faszerowanie lekami!!!
co myslicie, kochane!? dac mu?
zaraz mam mu dac nowa dawke, poradzcie cos..

hej hej
aenye, po co na papierze naklejkowym? jaki chcesz wzor pochwal sie!
mnie czeka jeszcze jeden tatoo na lopatce taki sam jak Marka

a to moj wczorajszy, troche kijowe zdjecie
jestem strasznie zadowolona
facet strasznie fajny, doradzil, odradzil co trzeba
aaaaaaaaa i tez nie mialam opatrunku
ani na jednym ani na tym drugim tatoo
tylko ze mi sie wydaje ze to dobrze ze nie zakladaja, rana powinna "oddychac", ale moze Kasu niech sie wypowie...
facet u ktorego robi;am tatoo juz robi kilkanascie lat, widzialam nie jeden tatulaz ktory zrobil w tym na liroju wiec licze ze sie zna
29y4ai1.jpg

wow, odwaznie!!! super..! nie boisz sie, ze kiedys moze ci przeszkadzac w pracy? (spodnica?)

ja chce na papierze naklejkowym, zeby sobie w roznych miejscach poprzyklejac i zobaczyc, gdzie co najlepiej wyglada.
chce taki (tylko jeden, niebieski ptak, bez glupich napisow):

http://youthoughtwewouldntnotice.co.../2007/05/bird_tattoo_by_lil_devil0569_500.jpg

albo taki, tylko prawdopodobnie w innej konfiguracji (ptaszki w inna strone, pod katem), i w kolorze:

http://i160.photobucket.com/albums/t178/liertosasuke/Tattoo Designs/swallows-1.jpg

chce, zeby byly raczej male, wiec nie mam pojecia, gdzie... znaczy, albo na kosci ogonowej (oklepaniec), albo z boku..

szczerze, to zniecheca mnie nazwa i naglowek! ;-)
"100% bolu" , "blood & pain"
ech, brzmi masakrycznie.

kasu, a to studio?
chodze i ogladam, malo profesjonalnych stronek, galerii..moze w tricity slabo z tatuazem..?
lezec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry