reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky bidulko ! :-( pisz jak u Was ! dużo dużo zdrowia życzę ! kurujcie się prędko , bo nad morze się wybieram ;-)

Ilonko , Pati dla Was też dużo zdrówka ! :tak:

Roni tatoo cudny ! i mnie naleciało mocno :tak: ile kosztuje taki interes ?
No i życzę Ci wytrwałości w odchudzaniu .
Moja znajoma odchudza się na zeliksie właśnie . Rano je normalne śniadanie , po jakimś czasie łyka tabletkę , potem obiad , późnym popołudniem druga tabletka i przed 18:00 kolacja . Schudła 12 kilo w 4 miesiące . Fakt ona naprawde ma nadwagę . Nie odwala jej po tych tabletkach , a oprócz notorycznej suchości w paszczy , nie ma żadnych skutków ubocznych .
Ja zelikse łyknęlam dwa razy - suchość w buzi nie do zniesienia :no: i przy moich poporodowch hemoroidach nie dałabym rady brać tego na dłuższą metę ( kolejny skutek uboczny , to zatwardzenia ) - ale faktycznie jeść się nie chce .

Maju nic nie bój - życzę Ci satysfakcji z pracki , a Mariczka duża już i mądra dziewuszka poradzi sobie lepiej niż myślisz :tak: Bedzie dobrze ! A jak praca okaże się niefajna , to poszukasz następnej w bardziej przyzwoitych godzinach ;-)

Kiciu witaj ! :happy: buźki dla Ciebie ! dobrze , ze już lepiej ...

Agaton , szukasz nowej pracy ??

My zdrowi :tak:
ja po wizycie u okulisty - masakra - okular już nie tylko do czytania , czy kompa , ale non stop . Uroczo :dry:

Buźki dla Was wszystkich !

reklama
Hej dziewczyny :-)
Roni tatuaz rewelacja :tak::tak::tak:
Lucky zdrowia dla was duzo niech juz sie was chorobska nie czepiają
Maja powodzenia na rozmowie :tak:
Kicia buziaki dla ciebie
Anitko pokaz fote w okularach :-)
Atol zazdroszcze nart i gor
A co sie z Sara dzieje??

A ja mam jakis zły okres i doła nic mnie nie cieszy :-(

anita teraz sa takie fajne oprawki ze czasami lubie okulary
ale mysle o laserowej korekcji wzroku :tak:

ja nie mialam zadnych opatrunkow, mam znajomych ktorzy maja studio i nigdy nie zakladali opatrunkow
trzeba tylko porzadnie smarowac np lipobase, zeby nie porobily sie strupy etc
z ta rana bym nie szalala, po prostu takie mocniejsze podraznienie

aenye mi podobaja sie te pierwsze jaskolki i z napisami
to jest taki styl, troche kiczowaty wlasnie i o to w tym akurat chodzi

Roni super dziara, jeden z moich typow ktory zapisalam na kopie hehe
zdradz ile dalas
ja jak tylko wyzdrowieje ide sie umowic
ide do nas w stargardzie chociaz zastanawialam sie nad Gonzem, ale doszlam do wniosku ze mam prosty wzor
i nie da sie go raczej skopac hehe a to stronka naszego goscia mysle ze nie nagorzej sobie radzi, oczywiscie poza portretami ale w kwesti portretow to tylko Kate Von D :-D
Studio tatuażu artystycznego i kolczykowania ciała Tattoo Vitt
Aenye przyjrzyj sie ze w Maiami ink zawsze zakladaja opatrunki, zawsze serio, najczesciej jest to folia spozywcza tylko na brzegach przyklejona tasma, takie samie opatrunki z foli robi gostek u nas
wogole to pierwszy raz spotkalam sie z tym ze nie zaklada ktos opatrunkow, dziwne bo to przeciez do tatuazu moga przykleic sie rozne rzeczy bo surowica z skory jest lepka i latwiej o zakazenie ale nie znam sie moze teraz robia inaczej, Kasu pewnie wie lepiej

u nas nadal padaka
mlody wczoraj na rekach odplynal, nie chce jesc ani pic
ale goraczka spadla i nie wraca, czyli antybiotyk zaczal dzialac :)

Ostatnia edycja:
roni tatoo fajny

anita relax, ja tam lubie okulary, swego czasu chodzilam w soczewkach, ale teraz jakos mi przeszkadzaja, wlasnie musze zrobic sobie nowe okulary i tak sie wybieram juz chyba z pol roku, a teraz mam jakies kupony znizkowe wazne do konca lutego, wiec moze sie zmobilizuje

kamila to taki okres dolujacy, malo slonca, ciemno zimno i ponuro, juz niedlugo lepiej bedzie, bo wiosna nadchodzi:sorry2:

Helenie dzis zaczelo ropiec oko, mam nadzieje ze to nie poczatek mega zarazy:baffled:

Fajna dziarka Roni.

Anita a ja zawsze marzylam o okularach hehe i pewnie dlatego wzrok mi sie zaczal psuc;-)A tak na powaznie to jakies do kompa bymi sie przydaly.

Sugar ja tu especially for you mecze sie/zmniejszam/wklejam foty slubne a Ty nawet 'moze byc' nie napiszesz.Nieladnie:-p;-):-D

Ja tez nie mialam opatrunku na tatoo ale kumplowi zalozyli folie ponizej po skonczonej robocie i sporo krwi mu tam splynelo. Pewnie dlatego ze to hurtownia tatoo byla;-) bo tatoo ktory normalnie zrobiony bylby w ok 7 godzin zrobili mu w 45 min.

MNie drugi dzien glowa strasznie boli i nic nie pomaga.
A Pyzak zasmarkana...to chyba kara bo tak sobie ostatnio myslalam ze ja choroby dzieci to tylko z Waszych opowiesci znam. No i masz ...katar u nas.

kurde maja wybacz o boginii!
oczywicie ze ogladama i mialam napisac ale padlam spac wtedy
obydwoje piekni i mlodzi
zreszta teraz tez :)
chudzina bylas i jestes zreszta
fajna sukienka
i chetnie bym sie napila bimbru tatowego
fajni jestescie autentycznie widac szczescie u Ciebie i Marasa :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama