_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Lucky bidulko ! :-( pisz jak u Was ! dużo dużo zdrowia życzę ! kurujcie się prędko , bo nad morze się wybieram ;-)
Ilonko , Pati dla Was też dużo zdrówka !
Roni tatoo cudny ! i mnie naleciało mocno
ile kosztuje taki interes ?
No i życzę Ci wytrwałości w odchudzaniu .
Moja znajoma odchudza się na zeliksie właśnie . Rano je normalne śniadanie , po jakimś czasie łyka tabletkę , potem obiad , późnym popołudniem druga tabletka i przed 18:00 kolacja . Schudła 12 kilo w 4 miesiące . Fakt ona naprawde ma nadwagę . Nie odwala jej po tych tabletkach , a oprócz notorycznej suchości w paszczy , nie ma żadnych skutków ubocznych .
Ja zelikse łyknęlam dwa razy - suchość w buzi nie do zniesienia
i przy moich poporodowch hemoroidach nie dałabym rady brać tego na dłuższą metę ( kolejny skutek uboczny , to zatwardzenia ) - ale faktycznie jeść się nie chce .
Maju nic nie bój - życzę Ci satysfakcji z pracki , a Mariczka duża już i mądra dziewuszka poradzi sobie lepiej niż myślisz
Bedzie dobrze ! A jak praca okaże się niefajna , to poszukasz następnej w bardziej przyzwoitych godzinach ;-)
Kiciu witaj !
buźki dla Ciebie ! dobrze , ze już lepiej ...
Agaton , szukasz nowej pracy ??
My zdrowi
ja po wizycie u okulisty - masakra - okular już nie tylko do czytania , czy kompa , ale non stop . Uroczo
Buźki dla Was wszystkich !
Ilonko , Pati dla Was też dużo zdrówka !

Roni tatoo cudny ! i mnie naleciało mocno
ile kosztuje taki interes ? No i życzę Ci wytrwałości w odchudzaniu .
Moja znajoma odchudza się na zeliksie właśnie . Rano je normalne śniadanie , po jakimś czasie łyka tabletkę , potem obiad , późnym popołudniem druga tabletka i przed 18:00 kolacja . Schudła 12 kilo w 4 miesiące . Fakt ona naprawde ma nadwagę . Nie odwala jej po tych tabletkach , a oprócz notorycznej suchości w paszczy , nie ma żadnych skutków ubocznych .
Ja zelikse łyknęlam dwa razy - suchość w buzi nie do zniesienia
i przy moich poporodowch hemoroidach nie dałabym rady brać tego na dłuższą metę ( kolejny skutek uboczny , to zatwardzenia ) - ale faktycznie jeść się nie chce . Maju nic nie bój - życzę Ci satysfakcji z pracki , a Mariczka duża już i mądra dziewuszka poradzi sobie lepiej niż myślisz
Bedzie dobrze ! A jak praca okaże się niefajna , to poszukasz następnej w bardziej przyzwoitych godzinach ;-)Kiciu witaj !
buźki dla Ciebie ! dobrze , ze już lepiej ... Agaton , szukasz nowej pracy ??
My zdrowi
ja po wizycie u okulisty - masakra - okular już nie tylko do czytania , czy kompa , ale non stop . Uroczo

Buźki dla Was wszystkich !

;-)