..aenye
Mama grudniowa'06
Roni, a uwa nie ma podzialu na poradnie dla dzieci zdrowych i chorych?
no tak myslalam co do ceny :-) niedrogo!
a znalazlam lek - ketonal lek w zelu/masci - moze sie tym potraktuje?
kasu, dzieki za opinie.. bosz, to na co mam patrzec?? jak to sie rozroznia???
sugar, juz tak wlasnie szukalam i zdecydowalam jednak, ze niechce jaskolki; masakrycznie to popularne ostatnio, moge wymienic 3 osoby, ktore znam, co maja wlasnie te ptaszki wytatuowane. to chyba idzie razem z trendem na emo. a tego nie lubie, hehe ;-)
wole wlasnie bird of paradise ;-) ale super ta jaskolka-aniolek, i ten koliberek chyba nad dzinsami! wlasnie tak chyba sobie zrobie. a te dwa ptaszki z drugiego wzoru moze pozniej na ledzwiach. tylko nie wiem, czy ten niebieski ptak nie za duzy na taki wzor tuz nad dzinsami?
jak myslisz? masz jakies foto takiego tatoo na ledzwiach? bo z przodu z dwoch stron mi sie nie widzi w ogole.
no tak myslalam co do ceny :-) niedrogo!
a znalazlam lek - ketonal lek w zelu/masci - moze sie tym potraktuje?
kasu, dzieki za opinie.. bosz, to na co mam patrzec?? jak to sie rozroznia???
sugar, juz tak wlasnie szukalam i zdecydowalam jednak, ze niechce jaskolki; masakrycznie to popularne ostatnio, moge wymienic 3 osoby, ktore znam, co maja wlasnie te ptaszki wytatuowane. to chyba idzie razem z trendem na emo. a tego nie lubie, hehe ;-)
wole wlasnie bird of paradise ;-) ale super ta jaskolka-aniolek, i ten koliberek chyba nad dzinsami! wlasnie tak chyba sobie zrobie. a te dwa ptaszki z drugiego wzoru moze pozniej na ledzwiach. tylko nie wiem, czy ten niebieski ptak nie za duzy na taki wzor tuz nad dzinsami?
jak myslisz? masz jakies foto takiego tatoo na ledzwiach? bo z przodu z dwoch stron mi sie nie widzi w ogole.
Kurcze, ja to ,,i chciałaby i sie boi"
cuś jak aenye, no ale jak już to zrobiłabym sobie w miejscu widocznym na plaży jedynie;-). A i mi te dwa ptaszki się podobają, w ogóle to lubię zawijasy, zaokrąglenia itp, nie lubię potworów i portretów;-)Ale znając mnie i mojego małża ( chodzio parę godzin spedzonych poza domem

kiedys w usa na wakacjach jak sobie balowalismy to komus strzelił pomysł do głowy taki ja wyszłam całe szczescie z kolczykiem tylko w pepku kolega z tatoo
na dalszych stronach, szczegolnie przy wiekszych kolorach juz widac poprawe ale zwracaj uwage jak robione sa male-bo taki chcesz.