reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, a uwa nie ma podzialu na poradnie dla dzieci zdrowych i chorych?
no tak myslalam co do ceny :-) niedrogo!
a znalazlam lek - ketonal lek w zelu/masci - moze sie tym potraktuje?

kasu
, dzieki za opinie.. bosz, to na co mam patrzec?? jak to sie rozroznia???

sugar
, juz tak wlasnie szukalam i zdecydowalam jednak, ze niechce jaskolki; masakrycznie to popularne ostatnio, moge wymienic 3 osoby, ktore znam, co maja wlasnie te ptaszki wytatuowane. to chyba idzie razem z trendem na emo. a tego nie lubie, hehe ;-)
wole wlasnie bird of paradise ;-) ale super ta jaskolka-aniolek, i ten koliberek chyba nad dzinsami! wlasnie tak chyba sobie zrobie. a te dwa ptaszki z drugiego wzoru moze pozniej na ledzwiach. tylko nie wiem, czy ten niebieski ptak nie za duzy na taki wzor tuz nad dzinsami?
jak myslisz? masz jakies foto takiego tatoo na ledzwiach? bo z przodu z dwoch stron mi sie nie widzi w ogole.

reklama
hehe Patrycja, koliberka to ja mam
wiec bede druga osoba ;-)
no nie drogo bo mnie kolezanka zaprowadzila do swojego kolegi i to tak troche po znajomosci
a tego Twojego ptaszka mozna zmniejszyc, nie musi byc akurat taki sam
mi ten chlopak (wlasciwie facet) wcoraj polaczyl dwa tatulaze ktore mi sie podobaja
a tatuaze na ledzwiach mi sie nie podobaja ;-) kojaza mi sie z tlustymi (sama jestem tlusta dlatego oszczedzilabym widoku) dziewuchami co im sie z bokow wylewa (mi tez sie wylewa ale staram sie tego nie pokazywac ;-)) muczo popularne to w kregach soasnych ;-) Ty jestes sliczna, chuda, wez sobie na nad dzinsami

aha podzial na dzieci chorych i zdrowych jest ale dla mnie to pic na wode, przeciez lekarka kursuje z jednej strony na druga i te mejsca laczy rejestracja + panie ktore podchodza od chorych dziadkow/dzieci do dzieci zdrowych

Roni - super!! Jeszcze raz gratuluę odwagi!:tak: Kurcze, ja to ,,i chciałaby i sie boi":cool2: cuś jak aenye, no ale jak już to zrobiłabym sobie w miejscu widocznym na plaży jedynie;-). A i mi te dwa ptaszki się podobają, w ogóle to lubię zawijasy, zaokrąglenia itp, nie lubię potworów i portretów;-)Ale znając mnie i mojego małża ( chodzio parę godzin spedzonych poza domem:cool2:) to tatoo raczej miec nie będę...

Maja - zdjęcia sliczne, moim zdaniem się nie zmieniliście ani ty ani Maras:tak:
Ja ze swojego wielkiego wesela wstawię jak się dorobię skanera:cool2:
Ale nie lubię siebie z tamtego okresu, jakaś taka brzydka byłam mimo że dziewietnastka, co innego teraz;-):cool2: :-D:rofl2:

Mój małż podpada od wczoraj, po pierwsze jak się zepsuło światło w łazience to rozbabrał kontakt i zostawił kable na wierzchu, oczywiście ja odruchowo chcąc zgasić światło wsadziłam tam palce, kurde, tak mnie kopnęło jak chyba nigdy, pół nocy mnie ręka bolała, ryczałam jak bóbr, no w sumie raczej z żalu niż z bólu, ale co chop się nasłuchał to jego, ale słusznie, dobrze że na mnie popadło a nie na Alę np:dry::wściekła/y::no::baffled:
A dziś dureń dał Nat hantlę 1 kg, no i ta zwaliła sobie ją na nogę. Na szczęście złamań nie widać, tylko siniak:dry:
Ludzie czy myślenie boli????????????:angry::wściekła/y::baffled::crazy:

Ostatnia edycja:
Kasia dół bo chyba pogoda mnie dobija i zmęczenie straszne ostatnio i syf w domu zabawki pod nogami niekonczace sie sterty pranie pomimo mojego ciagłego sprzatania aj jakos tak wykonczona jestem ostatnio
Maze o słoncu

Ja na tatoo tez kiedys chorowałam ale chyba bym sie nie odwazyła :-p kiedys w usa na wakacjach jak sobie balowalismy to komus strzelił pomysł do głowy taki ja wyszłam całe szczescie z kolczykiem tylko w pepku kolega z tatoo :-D:-D aj stare beztroskie czasy
Maja gdzie te zdjcia ?? :-) co dziewczyny piszą?
Dita wiem co czułas z tym pradem mnie kiedys tak lokowka trzasła ze spadłam z krzesła bo sie wszystkie sruby w nim odkreciły

I wiecie co ciesz sie ze zyje byłam dzisiaj na spacerze z dzieciarnia moją i prawie samochod w nas nie wjechał bosze jak ja sie wystraszyłam zbieram sie jeszcze do teraz Idiota jakis :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y: przechodzilismy przez przejscie miałam zielone samochody wszystkie stały a ten idiota pedził i nie hamował nie chciał wjechac w dupe dla kogos wiec wjechał na chodnik jak ja sie ciesze ze cos mnie tkneło i spojzałam w bok chyba bym umarła jakby wjechał w wozek :-(:-(w nas aj gosc nic sobie nawet nie zrobił z tego pojechał dalej

bsz kamila bidulo, dobrze ze wsio ok! sciskam
kochana znajdz sobie kogos do pomocy!
niech wpadnie 2 w tyg i zabierze malego na spacer i moze pania co Ci raz w tyg posprzata, jesu dzisiaj wyszlam z domu zostawiajac totalny syf a wrocilam do czystego domku :-)

aenye poszukam czegos zaraz, mnie sie na ledzwiach podobaja :-p

roni jestr taki krem ktorym smaruje sie przed tatuowaniem, cholerka zapomnialam jak sie nazywa ale na literke E, troszke zmniejsz bol
mnie bolalo na kregoslupie oj pamietam :baffled:
ale poniewaz mnie zainspirowalyscie ide zrobic sobie rece z tylu i poprawic dekolt

hej, moze zalozymy nowy watek, co? o tattoo? bo ciagle zasmiecamy tym glowny ;-)

kamila
, ale mialas przezycie.. masakra!!! ja to chyba z miejsca zawalu bym dostala.. ostatnio bylam swiadkiem, jak koles na przejsciu dla pieszych potracil idaca pare, dziewczyna az na maske mu wpadla, spadla, ale wstala o wlasnych silach, chlopak tez. zeszli z przejscia, a ten psychol odjechal!!!!!!! normalnie nie wyszedl, nie zagadal, nie udzielil pomocy tylko spier.dolka! no szok, caly wieczor mnie trzeslo! a ja chwile wczesniej szlam tamtedy! szok. mam nadzieje, ze spisali gnoja i straci prawko :wściekła/y:
i olej syf, moze pojdz na dwa dni do mamy z glonami razem? ona sie toba tez zaopiekuje i bedzie milo :-) ja juz pare razy tak robilam, jak bylo mi zle. nie ma jak u mamy ;-)

bosz, a u mnie w domu wali porem :crazy: malz juz dwa dni temu kupil dwie wloszczyzny duze na rosol i mial kupic miecho wczoraj, ale zapomnial! a jeden por zlamany i dzis juz mimo zamknietej szafki wali w calym domu:wściekła/y::rofl2:

milego dnia!

jeny ale mam zapierdziel
i w pracy i w domu ehh
dzis, jutro do pracy + ostateczne przygotowania na gosci, w pt rano musze brata D. z lotniska odebrac, zakupy jedzeniowe zrobic i przygotowac jedzenie na sob bo sie ludziska zjezdzaja, w sob obslugiwac gosci i przygotowac jedzenie na niedziele wieczor, w niedziele chrzciny, w pon odwiezc brata D. na lotnisko + oprowadzanie mojej sis z mezem po Liverpoolu, we wt do pracy:rofl2:
dodam ze sil witalnych mam zero

aenye no skoro chcesz w miare maly wzorek, lolorowy popatrz jakie robi male kolorowe tatu. na pierwszej stronie jest pare, np galazka kwitnacej wisni- linie porazka tragedia!!!!, kolory brzydko polozone, wogole nie scieniowane a to nie wzor na takie polozenie koloru:confused2: na dalszych stronach, szczegolnie przy wiekszych kolorach juz widac poprawe ale zwracaj uwage jak robione sa male-bo taki chcesz.
moze nie powinnam krytykowac, nie znam kolesia, no ale luddzie, ja niektorych zdjec bym sie wstydzila pokazac:baffled: a niektore nawet spoko

Kamila wspolczuje przezycia:angry:
Lucky 3 maj sie!!

reklama
Rozumiem , ze wszystkie delektujecie się iście wiosenną pogodą na spacrkach , dlatego , takie tu puchi ? ;-)

Agutka pisz co u Ciebie :tak:

Kasu życzę rychłego przypływu energii dzielna i śliczna nasza ;-)

Kamila straszne :no: bezmózg jeden !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry