reklama

mamusie grudniowe:)

Kamila dobrze ze nic Wam sie nie stalo.

Kurcze bylam na interview ale jestem nie bardzo przekonana do tej roboty a wlasciwie do ilosci godzin zasmieszna kase.
Raczej prace dostalam bo gosc zadowolony i chcial zebym na trening w piatek lub sobote przyszla zobaczyc czy ogarniam papiery.
Ale kasa ktora placa jest po prostu smieszna do tego 57 godzin tygodniowo.
Maras doradza zeby olac i szukac dalej.
Szczerze to biarac ta robote nawet nie bede miala czasu szukac nowej tzn wysylanie CV itd ok ale juz np nie dam rady pogadac jakby ktos sie odezwal bo biurko przy innych pracownikach.
Alez mam dylemat.
Pyza caly dzien z obca osoba...
Czacha mi dymi...RATUNKU!!!!!

reklama
Maja jezeli masz wapliwosci to lepiej odpusc...
(chociaz nie dawno mowilas ze chcialbys pojsc do pracy i ze Pyza juz duza jest)
Omow to jeszcze z M, przespij sie z tym, moze wtedy lepiej bedzie podjac decyzje, nie rob tylko nic wbrew sobie bo to ty musisz byc na to gotowa

Kamila kurde wspolczuje przezyc, na moich oczach tez kiedys baba prawie wjechala kobiecie w wozek, zamaszyscie cofnela, babka z wozkiem ledwo uciekla, to bylo pod szkola, baba zapakrowala i poszla sobie jakby nigdy nic, a tamta z wozkiem nie mogla ochlonac, ale po chwili poszla do tej szkoly,porazka

My juz w polowie zastrzykow wiec jest troche lepiej
ale nic nie chce jesc i malo pije, chyba dzis po raz enty musze isc do lekarza bo wczoraj o 18 zrobil malego sika, a nastepnego dzis o 10 rano i jak do tej pory nic..
stresa mam jak nie wiem

Maja ja bym odpuściła . Tym bardziej , ze kasa nie za bardzo . No chyba , ze na gwałt potrzebujecie gotówki .
Ja teraz pracuje od 9-tej do 17-tej . Z pracy wychodzę przeważnie przed 18:00 i w domu jestem o 19-tej . Zakupy ogarniam w drodze do domu , albo w weekendy . Gdyby nie to , ze potrzebuje pieniędzy poszukałabym innej pracy .
Serce mi pęka , ze spędzam tak mało czasu z Mikołajem :-(
Jeżeli tak jak mówisz zawalą Cię robotą, ze nawet nie będziesz miała czasu na szukanie innej pracy , to zobaczysz , ze szybko Ci się odechce :baffled:
Tak jak mówi Ilona - prześpij się z tym , pogadaj z M. - na pewno podejmiecie dobrą dla Was decyzję :tak: czego wam życzę .

Ilona nie stresuj tylko do lekarza - będzie dobrze !

(chociaz nie dawno mowilas ze chcialbys pojsc do pracy i ze Pyza juz duza jest)
....... nic wbrew sobie bo to ty musisz byc na to gotowa
Ilona a czy ja napisalam ze nie chce isc do pracy i ze nie jestem na to gotowa. :confused:wrecz przeciwnie jestem ale nie na prace od 9-19 plus 9.30-16.30 w sobote. I mysle ze Pyza nigdy nie bedzie wystarczajaco duza zebym pozwolila sobie nie miec dla nej wogole czasu bo tak by bylo gdybym przyjela ta prace.
Nie chodzi o moja czy Pyzy gotowosc tylko o beznadziejna oferte.

No ja Anita bylabym po 20 w domu wiec pewnie nawet bym sie z nia nie widziala gdybym miala do 17 pracowac to bralabym bez zastanowienia .
Kasy potrzebujemy ale jak przeliczylam godziny to kasa wychodzi sporo ponad najnizsza wiec chyba bez sensu.
Poki co szukam dalej i wysylamCV.

No wlasnie nie napisalas nic takiego i myslalam ze chodzilo bardziej o to ze jestes gotowa ale nie na tyle godzin, chyba dobrze zrozumialam ale zle napisalam
jak juz mowilam ja bym byla za tym bys poszla do takiej na jaka jestes gotowa a ta jest nie dla ciebie a raczej dla zdesperowanej bezdzietnej :)

reklama
hej!

maja, super, ze zadzwonili i ze dostalas prace, to taki dowod na to, ze niedlugo znajdziesz fajna robote! bo ta nie jest fajna. jak mowisz,zadne dziecie nigdy nie bedzie gotowe, zeby nie widywac sie z mama. za zadna kase, tym bardziej za smieszna :no:

Dita, cudnej podrozy! swietnie macie :-) my mielismy w tym roku jechac na narty ze znajomymi na slowacje, ale wiadomo, jakto jest w duzej ekipie (9 osob,moze wiecej). wszystko piardlo, bo nie mial kto sie tym zajac :-) ale to nic, Patusia bedzie miala nauczke i za rok sama sie zajmie organizacja ;-)

Nieistotna
, jak maly?

u nas czosnek i cebula zaczely dzialac. Filip zdrow jak rybka, a Masio mniej kaszle (choc mu sie mocno odrywa wsio) i swobodnie oddycha przez nosek. super :-)

ps wlasnie, zrobilam Masiowi w koncu syrop z cebuli z cukrem, zdecydowanie lepiej jego brzusio to znosi. a to ponoc specjalnie na katar,grype,przeziebienie. a syrop z czosnku to ponoc na leczenie watroby + jako naturalny antybiotyk w zapaleniach roznych (anilicyna czy jakos tak).. moze przy zwyklych infekcjach nie powinno sie go naduzywac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry