• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

Hej hej

Roni, fajne tatoo :-) Bolało? ;-)

Dita, nie mogę z twoich streszczeń :-D Są rewelacyjne :-D

Ja dziś w domu przymulam. Trochę koszmar z nockami. Mniejszy Pontypin zamiast spać baluje godzinami, śpiewa, gada i na głos rechocze :baffled::eek: Radosny jak skowronek, tylko czemu madafak w środku nocy??? :confused2: Wczoraj już miałam naprawdę doła z niewyspania...
Gnomy już zdrowe, generalnie w żłobku jeszcze nie ma grypy, może się uchowamy...
Kamila, czemu dół? :confused:
Okulary w sumie dużo osób nosi, nie ma się co dołować. Ja w postaci soczewek, mi dużo bardziej pasują (nie w sensie urodowym acz wygodowym):happy:

reklama
hehe, roni, ty tajemnicza cyganko :-D
no ja juz sobie wzor wybralam, a galerie ogladalam juz dawno z D, jak pierwszy raz wklejalas linka.

sugar
, mi tez sie calosc podoba (jednakowoz bez napisow :rofl2: jak juz walnelabym inicjaly p & d czy cos ;-):-D), ale taki bylby za duzy jak dla mnie. poki co chce maly, jak sie wkrece, to moze dorobie i ta druga, ale na razie nie zakladam.
generalnie tego ptaka zostawilabym do zakamuflowania swojej blizny nabrzuchu, ksztaltowo i wymiarowo idealny by byl
ale chce jeszcze jedno dziecie i sie wstrzymam, ale moze wzor zachowam.. nie wiem

nieistotna
, serio??? specjalnie sie przygladalam wlasnie i nie widzialam! ale dzis jeszcze raz sobie obejrze pod tym katem.
kurde. wlasnie boje sie babrania tegoz. i chcialabym jakis zaje.bisty salon znalezc. i zeby nie bolalo :-D:-D

aenye ja bym zrobila np dwie jaskolki symetrycznie na ledzwiach np
albo na kosciach miednicowych z przodu
super wygladaja wlasnie symetrycznie

ja jestem przeciwniczka absolutna antybiotykow
tylko w ostatecznosci
wole pomeczyc sie dluzej niz walic dziecku antyb

ja bym jescze dawala syropek, moze masiowi w mniejszych ilosciach, duzo inhalacji sola fizjolog,odiagac i nawilzac nos, esberitox ( swietnie dziala rowniez w chorobach ) i ew mucosolvan po pol lyzeczki 2x dziennie do 17

hej jestem w pracy wiec nie mam czasu gadac
ogolem wszystkie pozdrawiam i sciskam

opatrunek MUSI BYC njalepiej folia spozywcza 5 godzin, potem przemyc bardzo dokladnie zeby sluz z pierwsza krwia zmyc, delikatnie wytrzec, zastawic na pol godziny do wyschniecia calkowitego, posmarowac mascia bephanten/ tattoo goo bardzo cienko
nie namaczac, zero solarium. nie drapac
jesli dobrze zrobiony nie powinno byc wogole strupka

aenye ja bym to tamtego studia nie poszla:no: serio

reklama
dalam 250 zl
za poprawki nie bedzie nic
a ja qrwa bepanthenu nie moge znalesc :/ lepek mi gdzies zawlokl

Aenye, ze nie bedzie bolec bym sie nie nastawiala, mnie jakos okrutnie nie bolalo (Kasia_z) ale nie wiem czy bym sie po bliznie odwazyla...
tu gdzie mam kosci (a wbrew pozorom je mam ;-)) bolalo mniej
ale mi facet powiedzial ze jestem dzielna heehe bo mu laski potrafia zygac i kopac :-p

ja boeje sie isc do przychodni na bilans bo grypa zaczyna zniwsko zbiera

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry