Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sugar wspolczuje przezyc z tata...nawet nie chce sobie wyobrazic jak sie czulas. Dobrze ze sie dobrze skonczylo.
Anita ja tez wrazliwiec szczegolnie jesli chodzi o muzyke i zdjecia. Ostatnio przy przeprowadzce wpadl mi w rece karton ze starymi albumami. Wlaczylam szanty i poleglam
Widze ze jakoszdrowiej tu u nas...tak trzymac.
A ja jutro do pracy ... i pierwsza porazka bo nie mam co z Pyza zrobic. Najbardziej sie denerwuje ze bede kogos musiala prosic zeby z nia zostal bom nie przyzwyczajona do tego. Ale jakos musze to ogarnac. Akurat teraz staremu robota wypadla. Pewnie z czasem przywykne do takich awarii:
Maja - trzymam kciuki za pierwszy dzień! Agatce wczorajsze sto lat aenye - banalne to kosmetyki pewnie, choć moja mama uwielbia dostawac kosmetyki. A co to za okazja? Może jakaś książka-album? Albo jeśli mama kawosz to piękna filiżanka? anita - tobie energia i radość wraca, to widać, super!!!!
Twoja mama mowila ze nie ma jak sie wnukami chwalic
kup album i wywolaj fotki dzieci
albo cos w ten desen
jak sie lubisz pobawic to sa takie "gole" albumy i rozne rzeczy do scrapbookingu
Agatka dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia :-):-)
jak wczesniej pisalam wczoraj mini imprezka z moimi rodzicami, dziadkiem i moja siostra, caly dzien zapierdzielam, wylizalam mieszkanie, robilam zarcie ze jak przyszli to juz sily nie mialam;-) ale bylo git jak poszli to padlam na kanape jak dluga i relaksowalam sie przed tv
a dzisiaj jakas senna ta pogoda w pn przynajmniej i znow nic sie nie chce ))
Aenye a moze jakis bilet do spa teraz takie prezenty popularne zalezy jaka okazja, a twoja mama interesuje sie malarstwem, pytam z okazji tych obrazow to moze np jakies fajne albumy o malarstwie???