reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no, kurde szkoda, ze nie zobaczylam.

Moje mlodsze dziecie sie popsulo lekko. Nie chce specjalnie jesc. I obrazila sie na kasze:-p, wreszcie.

Aaaaa słońce ! wiosna ! ciepło ! :happy:

Nonka ten weekend ??

Agutka mam prośbę : napisz na przepisach jak robisz krem-masę-ser do chatki . Będę po stokroć wdzięczna ;-)
A co do chłopa znajomej :baffled: straszne ! między innymi dlatego się rozwiodłam :-p

O a ja do końca życia nie będę miała kaca :sorry: bezwzględny zakaz pica alkoholu w ilościach powodujących kaca . Zatem na kolejnych zlotach pisze się na pilnowanie dzieci ;-):happy:

Również ciepło Wszystkie pozdrawiam i całuję !

A u nas słonko, ale zimno:confused2:

anita - aaa, straszne;-) Z tym zakazem mania kaca;-)
nona, sugar - eeech, ;-):laugh2::-p:rofl2::ninja2:
kate - buźka!!
agutka - i ja nie jem słodyczy, przy życiu trzyma mniej tylko fakt że jeszcze tylko 2 tygodnie;-):-D

ja tez jakos dogorywam, czasu nie mam, sama nie wiem czemu. ciagle cos.

nonek
, stowka :-)

kate
, dzieki, bez zmian. caly dzien niezle, wieczorem gula utrudniajaca przelykanie. ale olewam.

ide robic Maksiowi dzis rentgen klatki piersiowej, wreszcie jakis normalny lekarz powiedzial, ze to jego charczenie/rzezenie moze miec przyczyne anatomiczna; jakas zapadajaca krtan czy cos w ten desen, nie pamietam :wściekła/y: niegrozne, ale trzeba zdiagnozowac, zeby jakby co szukac dalej.
jak nie to alergia pewnie. ki czort..

reklama
ten mąż koleżanki, to w sumie kolega mojegoS, ogólnie to życzliwy facet, ale uparty jak.....i zawsze ma swoje zdanie, którego nie zmieni za żadne skarby świata, więc w dyskusje nie warto sie angażować, poza tym to jedynak, na którego mama chuchała i dmuchała efekt niestety taki a nie inny:-(, szkoda mi mojej koleżanki, bo na prawdę nawet teraz jak ma problemy i to poważne zdrowotne to on jej mowi że sobie choroby wmawia, a rezonans przecież nie kłamie:-(, zero wsparcia i wyrozumiałości

sugar a może masz jakąś fotkę w tym gorsecie?:tak:

anitka przepis podam wieczorkiem, a z rozwodem to rozumiem lepiej podjąć taką decyzję niż żyć w takim toksycznym związku, za fajna z Ciebie kobitka żeby sobie życie marnować.
aenye a co z tym podwyższonym wynikiem?
Ditka damy radę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry