reklama

mamusie grudniowe:)

Ale piekna wiosna u nas :-)
Nonek zalegle sto lat :-)
Aenya pisz co u maksia wyjdzie na przeswietleniu
Co do kaca Anita wspołczuje czasem fajnie sie ubzdryngolić nawet wiedzac co czeka cie kolejnego dnia :rofl2: no ale ja kaca to nie miałam uuuuuuuuuu chyba ze ponad rok pewnie nawet dłuzej :-p
Lucky witaj u nas zmiana czasu tez masakra
Kasia z powodzenia z doktoratam ja cie normalnie podziwiam ja wymiekam z dwojka dzieci nawet ksiazki nie mam kiedy czytac czasami
Agutka ja tez czekam na przepis :-p
Suger dawaj jakies foto w gorsecie :-p
Ide na drogi spacer z dzieciarnia szkoda słonce marnowac tak fajnie :-) normalnie jak bedzie jeszcze 20 stopni to chyba tylko na obiad bedziemy wracac do domu :-D
A co z Maja sie dzieje??

reklama
wow, caly dzien na dworze
chata wysprzatana w tym czasie, czesc okien pomyta
zaraz mykam na silownie
oby takich dni wiecej ;-)

a w weekend przyjezdza moja przyjaciolka z london, gra impreze, wczesniej wernisaz mojej drugiej serdecznej przyjaciolki i jakas impreza z free alko i zarciem
dzieciaki jada do dziadkow juz na swieta a my idziemy z malzem na balety

aha
polecam takie zabawki pt mr. potato head, gdzie sie uklada oczy nos etc
mlody uwielbia

Helou
no ja wlasnie wrocilam do domu. Pozbylismy sie wreszcie suzuuuuki i kupilam sobie male wozidelko- nissana sunny. Taki maly, ladny czerwony zadbany wozik, prawie pelnoletni;-).
Manka dzis szalala w ogrodzie, bylo taplanie sie w blocie, wyrywanie trawy, sadzenie kwiatkow. Ech, oby wiosna juz byla pelna geba!

hej babki.

i ja dzis caly dzien smigalam, bylam z Masiem na tym rentgenie - wsio ok, niewielkie zmiany wskazujace na schodzace infekcje. ale zeby znalezc odp, co to za charczenie, to najpierw alergolog nas czeka, a jak nic nie wyjdzie to jeszcze jakies badanie z kontrastem. przypadlosc owa, wiotkosc krtani sie nazywa, moze byc zdiagnozowana tylko tak.
ale zobaczymy, ja sie nie martwie.

dostalam tez wyniki Filipa i nie mial mononukleozy :-)

a po badaniach pojechalismy na pyszny obiadek, spacer po bulwarze, na lody.. ;-) normalnie jak latem!
i nawet zaliczylismy fajny shopping, udalo mi sie wyhaczyc super spodnie, ciemnogranatowe rurki i tunike/sukienke, w bialo-blekitne paski. i znalazlam buty, ale to na kiedys ;-)

no i szykuje sie fajowe spotkanko w piatek :-) a w sobote impreza, wieczor panienski. naprawde wiosna!

Helow laski
Za oknem znowu słonko :)
Suger mam tego ziemniaczanego stwora jest rewelacja mały bawi sie tym juz dobrych pare miesiecy i mu sie nie nudzi :tak:
Nonek gratki autka nowego
Aenya super ze nic nie wyszło złego na przeswietleniu u maksia a swoja droga u mnie młoda tez cos charczy ale tylko rano :baffled: potem jej mija i nie wiem o co kamen
Moja corka jest straszna nawet po zmianie czasu wstaje o 6 :eek: za to filip spi do 9 masakra normalnie
I wogole to ja chyba czekam az okna umyja mi sie sama jeszcze cos widac przez nie ale juz niewyraznie :-D suger pozycz mi swoja pania :-p

O losieeee :baffled: z okazji prima aprilis padły nam w pracy wszystkie serwery , net i dopiero cokolwiek zaczęło działać . Jak wyjdę dziś z pracy przed 22:00 to będzie dobrze :confused2:

Nonka gratuluje zakupu :tak:
Pati Tobie również ;-) no i super , że nic strasznego na badaniach nie wyszło :tak:

nonek, fakt, gratulacje autka! :-)

anitka
, dzieki ;-) no i milej podrozy!

kamila
, moj Maks z tego samego sortu, tez mimo zmiany czasu wstaje ok 6.. dramat, normalnie codziennie mam ochote urzadzic zbiorowe harakiri!!! :wściekła/y: mam ochote zabic prowodyra niespania - Maksa, obudzonego przezen Filipa, jeczacego, ze on musi zrobic siku na kibelek, jakby nie mogl w pieluche, co ja ma na sobie, spiacego jakby nikt Dawida to juz w ogole mam ochote wy..bac w kosmos ;-) ale na szczescie on ok 7 wstaje i jeszcze moge sobie kimnac na chwile, ale w sumie to mnie chyba jeszcze bardziej zmula...
normalnie jak nie znormalnieja z tym spaniem to ja se ;-) jakas pania wynajme, nianie, od 6-9 ;-) albo sama sie wy..bie w kosmos i tyle mnie widzieli ;-)

dzisiaj juz nie tak fajnie.. chlodniej, bez slonca, bez humoru.. i znowu galki na zapalki..
dupa :crazy:

hejo...

u nas pieknie od kilku dni a ma byc jeszcze cieplej, dzisiaj robilam pizze, moja siostra uczyla mnie jak zrobic dobre ciasto, pyszniutka wyszla, potem przepisze wam na przepisach ...
my generalnie sie obijamy, spacerkujemy, spotykamy z rodzinka itp, itd... Agatka po zmianie czasu wstaje o 7:30 a nie jak wczesniej o 6:30 czy nawet wczesniej, na szczescie J wczesnie wstaje, daje jej mleko i ona sobie jeszcze bajeczki oglada a ja do 9 kimam, choc po zmianie czasu mimo wszystko wczeniej wstaje...
najcudowniejsze w tym wszystkim jest to ze tak dlugo jest jasno...zupelnie inaczej dzien mija :)
buzki for all

aenye - dobrze ze wszystko ok:tak:
anita - uu, niefajnie z serwerami:confused2:
nona - gratulacje!!!!! Ja chce zdjęcie:tak:
agaton - poproszę, poprose ten przepis;-):tak:
kamila - ja po tobie druga do sugarowej pani od okien :cool2:

A dziś u nas przepięknie!! teraz nawet 12 stopni, cały dzień słoneczko, zero wiatru, no cudo:tak: Gdyby nie to,że znowu na pogrzebie byliśmy - babcia mojej siostry ciotecznej i psiapsiółki jednocześnie zmarła - ja często jako młodzież u niej bywałam, kiedy moja sis spędzała u niej wakacje:confused2: Fak, mam dosyć pogrzebów już. W ciągu pół roku 3 pogrzeby:confused2:

I w pracy sem doceniona - dostałam pensyjkę z premijką, hura:tak::tak::tak::-D Kupujemy meble do saloonu:tak:Tylko najpierw podłogę w końcu musimy w nim zrobić:confused2:

reklama
hehe a tu widac ze pogoda pikna wszedzie, co to za pustki latem beda,

Dita gratki premijki ;) i mebelkow no i pogrzebom mowimy stanowcze nie!
Anita i jak tam?? Pracujesz jeszcze??

Dobra ide na przepisy pisac o pizzy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry