reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek - super, gratulacje dla Mercuni!! Moja nie ma rowera, w ogóle to nie wie co to rower....:huh:

agaton - dzięki:tak:

Ej, no co wy - znowu weekend??;-) Ale fakt - pogoda piękna, zupełnie jakby to było wynagrodzenie za te ostatnie ataki zimy.
Jezu, jaki dziś wypadek widzieliśmy wracając z pracy - pociąg-szynobus wjechał w samochód na niestrzeżonym przejeździe, na miejscu była tylko policja, a kierowca cały czas w samochodzie siedział... Chyba żył, bo wokół niego było mnóstwo ludzi, było widać że rozmawiają z kierowcą... Ale miejsce pasażera zajął pociąg - mam nadzieję że kierowca jechał sam.... straszne - nonek - wiem, jak się czułaś widząc tamten wypadek.....:no:

reklama
hejo :-)

Ditka
, cudnie z meblami. chwal sie! i brr wypadku..

kamila
, spoko, ja tez na wychowawczym ;-)

pingwinek
, super z rowerkiem :-) my bylismy wczoraj na zakupach z Fiolem w auchanie i byly rowerki wystawione, takie z gumowymi oponami, z doczepianymi kolkami. jak ich dopadl to jak zaczarowany siedzial :-) musimy pomyslec o takim na wakacje!

my spedzilismy superdzionek, dzieciaki caly dzien na dworze, najpierw u rodzicow moich na fajowym placu zabaw przy przedszkolu, a potem u lucky w ogrodku :-) swoja droga super czeladka! wesola gromada ;-)
place za to dotlenienie ;-) masakrycznym bolem glowy. i zmeczonam okrutnie po kolejnej nocce z horroru.. Maks wstal o 3, zasnal o 5, a juz o 6.30 byl na nogach. jeszcze do tego Fiol budzil sie kilkanascie razy, bo mial jakies sny okrutne. dramat :-(

Ostatnia edycja:
Elo, my dziś byliśmy przekopać lokalna piaskownicę. Karuzelowałam się z młodym, aż się mi niedobrze zrobiło :-D

A jak tam u was sezon grillowy? My dziś startujemy :-) Zapraszam, na 16:00 :happy:

Nie, no mój termometr zgłupiał - pokazuje 19 stopni w cieniu:-D:tak:
W krótkich rękawkach chodzimy po dworze:tak:
Dalej sad sprzątamy, ale to jest nie do sprzątnięcia:confused2:
I odkurzacz mi się zepsuł:confused2:
kasia ja chętnie na grila;-):tak:

Kochane u nas Manka biega w samym body po ogrodzie, masakra jak cieplo:-):-):-).

Dita teraz juz wiesz jakie to uczucie zobaczyc zderzenie auta z pociagiem:eek:. U Was facet mial szczescie, ze przezyl. U nas nie bylo szans.

A ja dzis wlasnie kupilam sobie odkurzacz:-). Juz ze dwa miesiace wybieralam i stanelo na electroluxie z elektroszczotka. Teraz czekam na przesylke.

A moje kolano dzis juz wyglada jak jedna wielka bania:baffled:. Bylam robic morfologie a w czwartek do ortopedy.

Ale pieknie dzisiaj :-) moja rodzina cała spi chyba z przesilenia wiosennego padli
Dita strasznie tak zobaczyc wypadek moja mama jechała ostatnio pociagiem pod ktory wjechał tir az trakcje zerwało ludzie w pociagu az na ziemie sie kładli po pradem strzelało po oknach brrr kierowca niestety zgina ale tak szczeze to mogł sie zatrzymac na stopie
Nonek gratki odkurzacza :-)
Kasia zazdroszcze grilla ale mi sie marzy :-pnamowie rodzicow zeby na swieta zrobić :-) w poniedziałek
Aenya u nas tez pobudka o 6 ale ja juz sie przyzwyczaiłam
Pingwinku brawo dla Mercedes :tak: u nas rowerek słurzy do pchania
Co do nocnych karmien to ja daje jak wstaje ostatnio raz albo dwa ale karmie tylko dlatego ze ona je tylko z cycka w nocy a tak bym jeszcze z miesiac chciała dac jej troszcze mojego mleczka :-) potem bedziemy walczyc

Cześć i ja sie witam wiosennie
w koncu wiosna sie zdecydowala przyjsc i od razu inaczej sie zyje
U nas git, ja mam juz tylko lekki kaszel, wyzdrowiałam w koncu juppi
wysypka Filipa nadal trwa, swedzi go az budzi sie i nocy i marudzi, w pon robimy 2 badania w kierunku pasozytow, no i chyba nieco go lapie przeziebienie ale damy rade

Grill mi sie marzy, Kasia kusisz, kusisz :-)

Laksi fantastyczne spotkanie, milo bylo poogladac fotencje :)

reklama
Elo, grill super sprawa. Jakoś tak humorek się poprawia od razu. Dziecko wyszalane ;-)

Dita, u nas dziś w cieniu były 24C :cool2:
Aż pojechałam jakieś tenisówki kupić młodemu bo nie miał butów na lato...

Nieistotna, super że ozdrowaiałaś w końcu :happy:

U mnie znów dziwne placki na nogach uczuleniowe, może dlatego że bez rajstop lata i piasek z piaskownicy ma wszędzie? Kupiłam metodę babć - olej lniany i zobaczymy. Ja też miałam takie placki w dzieciństwie i schodziło po tym, może Pepe też zejdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry