reklama

mamusie grudniowe:)

ejo

ja bylam na dwoch panienskich (w tym jedno moje) gdzie byli goscie stad, jakos mega zachwycona nie bylam, ale atrakcja niewtpliwa:-p

w kazdym razie na tej stronie sa jakies pomysly na panienskie, moze skorzystasz

reklama
hejka;-)
aenye - ja z panieńskimi jak kasia_z i anita;-)
anita i trójmiastki - super, że spotkanie udane:tak:(anitko - Mebli nie znalazłam w necie, zaraz spróbuje pseudo scan wstawić;-))
nieistotna - ja mam radiową tepse, ale nie mam innej opcji i nie powiem żebym była mega zadowolona przede wszystkim z transferu:confused2:
pingwinek - sikam z Mercuni:-D

Chłopy mnie dziś wkurzają, wszyscy po kolei:confused2::crazy:

hejo :-)

ja mam jakas trojmiejska siec, Limes, jest ok. 55zl/4mb :-) takze raczej tanio. i moge miec w domu tyle kompow, ile mi sie podoba, co dla mnie wazne, bo mamy sami dwa, a czesto moj tata wpada ze swoim (nie moze do 16 stracic lacznosci z praca :rofl2:) i tez moze na lajcie korzystac.

co do panienskeigo, to oczywista striptizu nie chcemy! raczej myslalam o czyms takim, ze wpada grupka pieknych latynosow i umilaja nam czas przy kolorowych drinkach z parasolka ;-)
ale to raczej nierealne, nie wiem, gdzie mialabym dzwonic, jakies agencje towarzyskie chyba, ale to juz dziwnie pachnie i poza tym pewnie mega drogie.
takze poki co mam pomysl na wynajecie tzw 'dolu' superklubu, to takie mega klimatyczne miejsce urzadzone jak mieszkanie, mieciutkie, rozowe kanapy z pluszu itp :-) mam tylko nadzieje, ze do 23 maja beda mieli jakis wolny termin. i bedziemy sie przebierac, moze za wampy, moze w ogole party w bieliznie? ;-)
chcialabym tez moze jakiegos masazyste? albo manikiurzystke? no jakas atrakcja byc musi..

a wczoraj bylam pol dnia na dworze, w ogrodku u kolezanki, Maks byl mega zdziwiony trawa i ogolnie ciezko go bylo do niej przekonac, ale ja spalilam sobie dekolt i ryjek ;-) normalnie bylabym zla, ale teraz to nawet mi milutko z ta pierwsza w tym roku opalenizna (a raczej spalenizna ;-) )
szkoda tylko, ze pewnie mi skora bedzie mi zlazic z nocha i policzkow podczas wesela, ktore w swiateczna niedziele juz :rofl2:

masio pozdrawia: f=]'[
///////////////////////////////tknhpobijv8hu9999999999999999999999999s nmn jiusaklllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllzbx8n0

chyba z transferu to osiedlówki się najbardziej sprawdzają - u nas ciągnie film w godzinę :happy:

Zaraz idę na spacero z młodym a potem wiosenne porządki brrrr:baffled:

jaka posucha..

w ogole to zapomnialam sie pochwalic, ze moje dziecko nr 2 wstalo dzis dopiero o 7.10!!!!!!!!!!!!!!! malo sie nie posikalam z radosci, jak spojrzalam na zegarek ;-)

a, i wlasnie, lucky, ba, no mam nadzieje :-)
wpadne niedlugo do was, przy okazji spacerku z Masiem :-)
no i zapraszam tez do mnie, bez wzgledu na potencjalna demolke ;-) hehe

btw, Maks zrzucil dzis na siebie glosnik od wiezy, drewniany, centralnie na nos. nie wiem, jakim cudem go nie zlamal (nosa znaczy :rofl2:), bo az mu drzazgi weszly :szok: ale podrapany mocno i troszke krwi z nosa poszlo :-(
ale i tak lepiej nizby mu to spadlo na reke, na bank zlamana by byla, bo glosnik dosc ciezki i ma ogromnie ostre kanty :angry: ech!

i w ogole to moje dziecie zaczyna gadac :szok: :-) mowi 'aaaooo' przystawiajac sluchawke do ucha, jak cos spadnie/zrzuci to mowi 'bam', mowi tez ze zrozumieniem nie, dzidzia, mama, tata, pokazujac palcem cos mowi po swojemu i tak moduluje glosem, ze w szoku jestesmy wszyscy :-)

Kurka Aenyne ale tani net
u mnie chca za 2mb 79zl

Co do wypadku Masia dobrze ze nie zrobil sobie nic zlego- w sensie zlamania, ale zajrzyj mu potem do noska bo u mnie po takim czyms okazalo sie ze ma skrzywiona przegrode nosową chociaz plakał tylko sekunde i sladu nie bylo

Jazuuuu.... wczoraj mnie wkurzały tylko chłopy, dzis mnie wszyscy po kolei wkurzają:confused2: Zastanawiam się czy to ja jestem jakaś nie teges czy świat wokół mnie;-) Mimo że tony magnezu biore na serce przed wszystkim ale i uspokoić mnie to powinno, a ja najchętniej to bym się do jakiegoś kałasznikowa dobrała:wściekła/y:

aenye
- dobrze że się na drzazgach skończyło:szok: I gratki za gadanie:tak:
nieistotna - no to ja mam mega tani - 30 zł/ mies, ale transfer to taki,że komp chodzac po 2 godz wieczorem w tydzień ściągnie film albo i nie. Mp3 10-15 min.
kasia_z - ja zapraszam do mnie an wiosenne porządki :cool2: do sadu najlepiej :cool2:
Od dwóch dni robimy kolację w postaci pieczonych na ognisku kiełbasek, bo nie możemy sie pozbyć ton gałęzi;-) A sprzątanie w domu nie tknięte...:confused2:
I od pięciu dni wieczorami jeżdże rowerem po 5 km do sklepu po browara dla małża :cool2: Ale przez te kiełbaski nic mi w pasie nie ubywa...ech:baffled:

reklama
Hej hej,
Ze sprzątania został mi salon i kuchnia. Plus 4 okna w salonie i kuchni w sumie. Więc luzik. Pewnie się wyrobię jakoś szybko i spokój będzie. Idę dziś sobie do kina za to z potworem z okazji Multibabykina, a co. ;-):-p

W ogóle wczoraj Pepe miał jakiś dzień filozoficzny. Stanął przed zegarkiem (elektronicznym, w stacji pogody), gdzie była jakoś 18:04 i zadawał pytania:
"a gdzie jest pięć?"
"a gdzie poszło cztery?" (po upływie minuty)
:-D
toczyli z D. dialogi "no znikło" "ale gdzie znikło? gdzie jest?":-D

Nieistotna, to niezłe ceny :szok: U nas 50/m-c ciągnie 10MB... Przeprowadź się nad morze :-)

Na mnie słońce jakoś mega pozytywnie działa. Normalnie mi się CHCE. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry